spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔύο αθλητές, ένα ring!

Δύο αθλητές, ένα ring!

Δύο αθλητές, ένα ring!

Η Yamaha παρουσιάζει μέσα από ένα νέο, φρέσκο και άκρως απολαυστικό video τους δύο υποστηριζόμενους αθλητές ταχύτητας Βασίλη Παντελεάκη και Γιάννη Περιστερά.

Δύο αθλητές, ένα ring!

Δεν θα επικρατήσει όμως ο πιο δυνατός! Και οι δύο αθλητές μάχονται για έναν και μοναδικό στόχο: την υπέρτατη Yamaha R1M! H κινητήρια δύναμή τους και ο στόχος τους είναι κοινός, ενώ το πάθος και η επιθυμία για μία θέση στο βάθρο είναι το κοινό τους σημείο… συμφιλίωσης!

Με αυτό το νέο, φρέσκο και άκρως απολαυστικό video, η Yamaha παρουσιάζει τους δύο υποστηριζόμενους από την Yamaha αθλητές ταχύτητας, Βασίλη Παντελεάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3 και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup, καθώς και τον Γιάννη Περιστερά, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021 και στo Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία SS300.

joomplu:97749

Η Yamaha βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των δύο αθλητών και ενισχύει τις φιλόδοξες προσπάθειές τους, ευελπιστώντας να επέλθουν σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν τους δύο αθλητές στο να συμμετέχουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, γεγονός που αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο τους. Επιπλέον, η προβολή της ελληνικής συμμετοχής σε τόσο υψηλό επίπεδο θα αποτελέσει αξιόλογο βήμα για το οποίο όλοι θα είμαστε υπερήφανοι και το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για επόμενους αθλητές.

Επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της Yamaha, απολαύστε το μοναδικό video και γνωρίστε τα αστέρια του δίτροχου αθλητισμού που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις διοργανώσεις του εξωτερικού, φυσικά με την αγαπημένη τους Yamaha! Στο video συμμετέχει φιλικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-racingteam/taxytita/#/

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές Καλή Επιτυχία και Πολλές Διακρίσεις! 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO