spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΝίκος Παπαδόπουλος (Μ.Ο.Β.Ε.)

Νίκος Παπαδόπουλος (Μ.Ο.Β.Ε.)

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Μ.Ο.Β.Ε. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι και όσοι ασχολούνται με την διοργάνωση αγώνων μοτοσυκλέτας με γνώρισαν σαν πρόεδρο του ΜΟΒΕ.
N;ikos PapadopoulosΣτα 12 χρόνια συνεχούς απασχόλησης μου με τους αγώνες μοτοσυκλέτας, έχω προσφέρει την βοήθεια μου όπου ήταν δυνατόν. Εκτός από αγώνες που διοργανώθηκαν από τον ΜΟΒΕ και σε όλους τους αγώνες άλλων λεσχών που μου ζήτησαν την βοήθεια μου. Τα περισσότερα Σαββατοκύριακα της χρονιάς βρίσκομαι σε κάποια πίστα προσφέροντας εθελοντικά την βοήθεια μου σε όποιο πόστο μου ζητηθεί. Όχι γιατί έχω κάποιο κέρδος από την εμπλοκή μου, αλλά γιατί με ενδιαφέρει πραγματικά αυτός ο χώρος. Θεωρώ επίσης ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο ΜΟΒΕ βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή της βαθμολογίας των λεσχών.Ο τρόπος που μάθαμε να λειτουργούμε με τους αγωνιζόμενους και η μακροχρόνια σχέση προσφοράς του ομίλου, είναι κάτι που έχει χτίσει μια πολύ ισχυρή σχέση αλληλοεκτίμησης.

Η απόφαση μου να δηλώσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας (ΑΜΟΤΟΕ) είναι αποτέλεσμα της διάθεσης μου να βοηθήσω ακόμη πιο ενεργά και πιο ουσιαστικά τους ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλέτας σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους. Η πιθανότητα συμμετοχής μου στο επόμενο είναι κάτι που γνωρίζω ότι θα φέρει πρόσθετες ευθύνες, περισσότερη δουλειά και αρκετά επιπλέον προβλήματα στην δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζω όπως όλοι μας, αλλά θα το κάνω με μεγάλη χαρά αν και η πλειοψηφία αυτών που θα ψηφίσουν για το μέλλον του χώρου που αγαπάμε, αποφασίσει ότι είμαι κατάλληλος για μια
θέση στο Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ. Διαφορετικά θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσα από τον ΜΟΒΕ αλλά και όπου αλλού χρειαστεί.
Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για οποιοδήποτε απορία σχετικά με την υποψηφιότητα μου αλλά και για όποιο άλλο θέμα που αφορά τους αγώνες
μοτοσυκλέτας και το μέλλον του χώρου αυτού, το e-mail μου είναι np_pcb@otenet.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO