spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΜΟΤΟΘΕΣΙΣ Ελληνικό ινστιτούτο μοτοσυκλέτας

ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ Ελληνικό ινστιτούτο μοτοσυκλέτας

motothesi μοτοθεσις logo

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις», ο εκπαιδευτικός φορέας της ΜΟΤ.Ο.Ε. σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα Προγράμματα Εκπαίδευσης & Βελτίωση Οδικής ασφάλειας ADVICE IN ADVANCE RIDING (A.A.R.) τα οποία ήδη ξεκίνησαν σύμφωνα με τις οδηγίες για την πρόληψη της πανδημίας.

Όποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κι αν διαλέξετε να παρακολουθήσετε προσφέρει μέσα από την απαραίτητη θεωρία, τα ταχύρυθμα εργαστήρια και κυρίως την εκπαίδευση στον καθημερινό δρόμο, σίγουρη βελτίωση στην οδήγησή σας και οπωσδήποτε περισσότερη ασφάλεια στη σέλα της μοτοσυκλέτας.

Μοτοσυκλετιστές, έμπειροι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου σας περιμένουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα να βγείτε στον καθημερνό δρόμο μαζί, γιατί η προηγμένη οδήγηση διδάσκεται στους καθημερινούς δρόμους.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας είναι ο μόνος φορέας που δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης στην Ελλάδα του επιπέδου οδήγησης και συγχρόνως της εκπαίδευσης με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές. Το κόστος συμμετοχής είναι το ελάχιστο δυνατόν και οφείλεται στην εθελοντική δράση των μελών του Ινστιτούτου.

Φροντίστε για την ασφάλειά σας, πιστοποιήστε το επίπεδό σας και ασφαλίστε με σημαντική έκπτωση την μοτοσυκλέτας σας!

Τα προγράμματα ενημέρωσης του Ινστιτούτου είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου www.motothesis-motoe.org και στη σελίδα μας στο Facebook. Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου και δηλώστε συμμετοχή σε όποια από τις εκπαιδεύσεις έχουν ανακοινωθεί ήδη και περιέχονται στην φόρμα αίτησή σας. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι μια σοβαρή… διασκέδαση!

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» Επισκέψου τον δικτυακό μας τόπο για περισσότερες πληροφορίες: www.motothesis-motoe.org

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO