Ανακοινώσεις Moto

amotoe

Συμφωνία ανάμεσα στην ΑΜΟΤΟΕ και την IRONTEAM (promoter)

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει ότι, ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΜΟΤΟΕ και την IRONTEAM (promoter),για την επιμέλεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2020-2022.

Το Πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει 6 αγώνες, αρχίζοντας στο τέλος Μαρτίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Μέγαρα, την Τρίπολη και τις Σέρρες.

 Η IRONTEAM αναλαμβάνει την τηλεοπτική κάλυψη, την επικοινωνία, την εμπορική εκμετάλλευση και την τεχνική υποστήριξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Με ενέργειες της IRONTEAM, έγινε συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη του Πρωταθλήματος 2020.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει, μέσα στον Ιανουάριο -αφού ολοκληρωθούν οι επαφές με τα σωματεία-, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Με την ευκαιρία της παρουσίασης του ΠΠΤΜ, θα γίνει και η τελετή απονομής του Πρωταθλήματος για το 2019.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.