Ανακοινώσεις Moto

Ανακοίνωση σχετικά με την Κάρτα Υγείας Αθλητή 

Με βάση τον Νόμο 4479/2017 η "Κάρτα Υγείας Αθλητή" προσκομίζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη γραμματεία ή στον αρμόδιο Πρόεδρο Συμβουλίου Αγωνοδικών, σε κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα και είναι  βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή του αθλητή στον αγώνα.

 Η διαδικασία έκδοσης είναι η ακόλουθη:

     1. Κάνουμε εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς του σωματείου

     2. Ανοίγουμε τη καρτέλα του αθλητή

     3. Προς τα κάτω και δεξιά υπάρχει του κουμπί «Εκτύπωση κάρτας υγείας», το επιλέγουμε και εμφανίζεται η προεπισκόπηση στην οθόνη

     4. Σε αυτή την σελίδα επάνω και αριστερά υπάρχει ένας εκτυπωτής, τον επιλέγουμε και γίνεται η εκτύπωση.

Η "Κάρτα Υγείας Αθλητή" θεωρείται από ιατρό καρδιολόγο και ισχύει για ένα έτος. –ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΜΚΑ-.Ο αθλητής, ο οποίος δεν επιδείξει την κάρτα του, δεν δύναται να συμμετάσχει στον αγώνα, γι αυτό, παρακαλούμε, ενημερώστε όλους τους αθλητές σας, να επικοινωνήσουν με τα σωματεία όπου είναι εγγεγραμμένοι, ώστε να παραλάβουν τις κάρτες τους.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.