Ανακοινώσεις Moto

Νέα Επιτροπή Enduro

Αγαπητοί φίλοι,

Όντας μέλη της Επιτροπής Enduro της ΑΜΟΤΟΕ από τα τέλη του 2017 θεωρούμε ότι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, την εμπειρία μας και την γνώση μας για τον ορθό προγραμματισμό των πρωταθλημάτων στα πλαίσια του δυνατού, αλλά και στα πλαίσια των προσφερόμενων Αθλητικών Σωματείων για ανάληψη αγώνων.

Καταρτίσαμε ένα πλαίσιο Γενικών και Τεχνικών Κανονισμών και κάναμε την αρχή με την εκπαίδευση ομάδας στελεχών για του αγώνες Enduro και Scramble.

To πρόγραμμα του 2019 ήδη «τρέχει» και ευχόμαστε τα καλύτερα για αθλητές και διοργανωτές.

Θεωρούμε ότι παραδίδουμε την σκυτάλη στην νέα Επιτροπή Enduro με το κεφάλι ψηλά και με σεβασμό προς τους αθλητές, τα Σωματεία και τις αγωνιστικές ομάδες τους, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Ευχόμαστε στην νέα Επιτροπή Enduro καλή επιτυχία στην προσπάθειά της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε διαρκώς παρόντες για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Μετά τιμής

Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

Γιώργος Βουδούρης

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.