spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣMotoGP event @ Thessaloniki

MotoGP event @ Thessaloniki

MotoGPevent Thes 10Πρίν από 5 χρόνια γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθεί μια παρέα από φίλους των MotoGP και να υπάρχει ένας χώρος που να φιλοξενεί την τρέλα μας. Ένας χώρος για να παρακολουθούμε αγώνες και να ζούμε την ένταση που δημιουργείται στις κερκίδες. Γιατί πραγματικά είναι διαφορετικό να βλέπεις τους αγώνες μόνος σου και διαφορετικά με παρέα.

Από τότε έχουμε αλλάξει τρεις χώρους συνάντησης, αλλά πάντα ξέρουμε ότι υπάρχει η παρέα και ο χώρος όπου θα δούμε MotoGP και δεν θα μας πούνε ότι τώρα δεν γίνεται, γιατί έχει ποδόσφαιρο!!…MotoGPevent Thes 12

Η δύναμη της παρέας φυσικά συγκέντρωσε και χορηγούς που μας προσφέρουν μοτοσυκλετιστικά δώρα, εκπτώσεις και προνόμια που συνεχώς διευρύνονται και μεγαλώνουν. Από τον Σεπτέμβρη αναμένεται μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι αναβάτες των MotoGP τελείωσαν τις δικές τους διακοπές και επιστρέφουν στη δράση. MotoGPevent Thes 26Εμείς φυσικά ξέρουμε ότι διανύουμε την περίοδο που οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν διακοπές ή έστω εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όσοι τυχαίνει να μένουν στην πόλη δεν θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να δουν τους επόμενους δύο αγώνες στις 6/8 και 13/8.

Οι φωτογραφίες είναι από τις προηγούμενες συναντήσεις μας. Για όσους δεν έχουν έρθει να έχουν μία εικόνα του χώρου και της παρέας. Όσοι έρχονται απλά ας ψάξουν MotoGPevent Thes 23τους εαυτούς τους και τους φίλους τους…

Το Café Boom θα είναι λοιπόν ανοιχτό με τις οθόνες να δείχνουν MotoGP από ΟΤΕ ΤV και εμείς θα είμαστε εκεί να περιμένουμε τους πιο σκληροπυρηνικούς της παρέας που θα βρίσκονται στην πόλη. Ραντεβού στο Café BOOM Χειμάρας 22 (Μ. Μπότσαρη στο πάρκο επάνω από Κων/νου Καραμανλή )

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO