spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιακοπή συνεργασίας της Wolf-Racing Motul

Διακοπή συνεργασίας της Wolf-Racing Motul

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα Wolf-Racing Motul συγκροτήθηκε το 2016 αποτελούμενη από ανθρώπους που αγαπάνε τους αγώνες μοτοσυκλέτας, τις επιδόσεις αλλά και τις διακρίσεις μέσω της προσπάθειας.

Wolf-Racing Motul logoΑυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ομαδικά και με πνεύμα, στηρίζοντας ο ένας τον
άλλο και ο καθένας στον τομέα του, σεβόμενος τον “χώρο” του συνεργάτη του. Αυτό από μόνο του είναι συνταγή επιτυχίας και η ομάδα αυτή το έχει αποδείξει επανειλημμένα, κατακτώντας σχεδόν όλα τα ρεκόρ μέσα σε ένα χρόνο μόλις.

Οι χορηγοί πρέπει να τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού και να προβάλλονται με τιμή από τα μέλη μιας ομάδας, όντας η κινητήρια δύναμη μιας τέτοιας ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναφέρεται ή να υποδεικνύεται κάτι αντίθετο από ένα χορηγούμενο μέλος της ομάδας.

Σεβόμενος απόλυτα όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά και τους φίλους του αθλήματος που μας στηρίζουν, η αντιεπαγγελματική και μη ευπρεπής συμπεριφορά του Χάρη Παρασκευόπουλου μας οδήγησε στην απόφαση να μην είναι πλέον μέλος της ομάδας αυτής.

Ζητάμε συγνώμη από τους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό με την αγάπη τους, αλλά η ηθική εικόνα είναι πάνω από τις επιδόσεις και τις διακρίσεις μιας ομάδας.

Η Wolf-Racing Motul θα είναι παρούσα με νέο σχήμα στον αγώνα των Μεγάρων στις 18 Ιουνίου συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα!

Γιώργος Παρασκευάς Team Manager

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO