spot_img

Trail Ride 2017

TR17Diii1ο Αγωνιστικό Trail Ride 2017 για 4Χ4
3ο Φιλικό Trail Ride 2017 23 Απριλίου

Μετά από αρκετό καιρό, οι Αγώνες Trail Ride στο χώρο του 4Χ4 έρχονται ξανά στο προσκήνιο! Με νέους κανονισμούς, νέο πλάνο (Regularity) και νέες ιδέες όπως πάντα, κατευθυνόμαστε στα Καλάβρυτα μια εβδομάδα μετά το Πάσχα για το 1ο Αγώνα Trail Ride 4X4, αλλά φυσικά και για το 3ο Φιλικό Trail Ride για φέτος όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες, τα Quad, τα SUV, αυτοκίνητα κτλ.

Τα Καλάβρυτα μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές και πανέμορφα σκηνικά, όντας η χαρά τους θεάματος και των φωτογράφων, αλλά παράλληλα και η χαρά του αγωνιζόμενου ή του απλού «βολταδόρου» που θέλει να απολαύσει μια όμορφη χωμάτινη βόλτα στο καταπληκτικό αυτό μέρος!

RegularitysΤα «καραφλά», τα «κρυφά της Κούτελης», οι ανηφόρες της Κερπινής και η καταπράσινη μαγεία του Βουραϊκού σε συνδυασμό με τα γύρω παραδοσιακά χωριά, τη Ζαχλωρού, τον «Οδοντωτό» και τις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, και μια φανταστική διαδρομή off road διασκέδασης!

Οι νέοι κανονισμοί Regularity για τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ: όπου μπορείτε να τους «κατεβάσετε». Ο «Στόχος» του παιχνιδιού ΔΕΝ είναι η απόλυτη ταχύτητα και ο μικρότερος χρόνος, αλλά η ακρίβεια με την οποία θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι την διαδρομή του αγώνα, με βάση την δοθείσα μέση ωριαία ταχύτητα η οποία θα είναι ΠΑΝΤΑ εφικτή από ΟΛΑ τα οχήματα, εκτός βέβαια απροόπτου (χάσιμο, βλάβη κτλ).

Πάμε λοιπόν για ένα παιχνίδι που δεν έχει σημασία το όχημα, ούτε οι οδηγικές ικανότητες του πληρώματος όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά η προσοχή, οι σωστοί υπολογισμοί, και η ακρίβεια στην τήρηση σταθερής ταχύτητας σε όλη την διάρκεια της μικρής αυτής περιπέτειας!

Ένα παιχνίδι που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με την παρέα του, που διαθέτει ένα καλό GPS κι ένα ακριβές οδόμετρο, με το καθημερινό του αυτοκίνητο 4Χ4, χωρίς καν βελτιώσεις ή μετατροπές, ακόμη και με τα εργοστασιακά του ελαστικά!

Η διαδρομή θα είναι ελάχιστης δυσκολίας, βατή για ΟΛΟΥΣ, και το μήκος της θα είναι 120 χιλιόμετρα!

TR17LiiΗ διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής για την Φιλική βόλτα είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα, ενώ για τον Αγώνα Trail Ride 4X4 Regularity το κόστος ανέρχεται σε 100€. Να σημειωθεί ότι για τον αγώνα των αυτοκινήτων 4Χ4 ΔΕΝ απαιτείται αγωνιστική άδεια (license) καθώς θα εκδοθεί ημερήσια license για οδηγό και συνοδηγό, των οποίων το κόστος συμπεριλαμβάνεται στο παράβολο συμμετοχής.

1sΗ κατηγοριοποίηση των αυτοκινήτων στον Αγώνα Trail Ride 4Χ4 θα είναι ανάλογα με την ηλικία των αυτοκινήτων, και συγκεκριμένα με το έτος κατασκευής:
I. 1977-1981, J1/J2. 1982-1990, J3/J4. 1991-2000, J5/J6. 2001-2010, J7. 2011-2017
Η Εκκίνηση θα δοθεί σχετικά αργά, 10:00 – 11:00 ώστε να μπορέσουν να έρθουν οι φίλοι από μακριά αυθημερόν. Φυσικά, για όσους έρθουν από το Σάββατο, επιφυλάσσουμε αρκετές εκπλήξεις!

Στην ιστοσελίδα kalavrita-hotels.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για καταλύματα και ξενοδοχεία ενώ σύντομα στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα ανέβουν ανάλογες προσφορές.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Αγώνα Trail Ride 4Χ4 αλλά και εναλλακτικά στο 3ο Φιλικό Trail Ride για το 2017, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!
Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Κι από παπί, μέχρι…

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Έντυπο συμμετοχής 2tentry
Έντυπο συμμετοχής 4x4tentry

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO