spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΆλλη μια Κυριακή γεμάτη αγώνες

Άλλη μια Κυριακή γεμάτη αγώνες

joomplu:19829Εκκίνηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2017

Ο “1ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ” του ΠΠΤ2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στις 10:45. Η σειρά εκκίνησης των 5 κατηγοριών είναι η εξής: ΟΡΕΝ, ΝΕΩΝ, SUPERSPORT (SSP), SUPERBIKE (SBK) και RACING/SSP300.Οι οδηγοί ολοκλήρωσαν τις δοκιμές που επιτρέπονται πριν τον Αγώνα και οι πρωταγωνιστές θα είναι – στην κορυφαία SBK – ο 10 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης που φέτος θα αγωνιστεί με Aprilia RSV4 και οι Χάρης Παρασκευόπουλος και Λευτέρης Πίππος που θα συνεχίσουν με Yamaha R1, όπως και πέρυσι. Στην SSP o περσινός Πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR, αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο συναγωνισμό από τον Άλεξ Παπαγεωργίου που αγωνίζεται με Yamaha R6, από τον Θεοφάνη Μίχα με την Triumph Daytona 675, τον νεαρό Δημήτρη Καρακώστα με Honda CBR600RR, αλλά και τον έμπειρο Βασίλη Ευθυμίου που θα αγωνιστεί με MV Agusta F3.Στην Racing/SS300 ο Πρωταθλητής Λέανδρος Ντότσικας με την Yamaha TZ250 είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον Τίτλο του.
Οι Αγώνες των κατηγοριών SSP & SBK θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει το πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών και 15΄λεπτών από το κανάλι Cosmote Sport5HD, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου.joomplu:19830

Ο 3ος Αγώνας Motocross γίνεται στο Άργος!
Το Πρωτάθλημα Motocross συνεχίζεται δυναμικά και αυτή τη φορά ο 3ος αγώνας γίνεται στα Φίχτια Αργολίδας, στο Argos Motocross Park. H εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30. Ο αγώνας διοργανώνεται από την ΛΕ.ΜΟ.Καλαμάτας. Εκεί θα ξεκινήσει και το Πρωτάθλημα για τα Quad, με ένα ξεχωριστό θέαμα που προσφέρουν τα ιπτάμενα τετράτροχα!
1o Dragster 8-10Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι την επόμενη Κυριακή 9 Απριλίου ανοίγει και η αυλαία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster στη Θήβα!

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO