spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣScramble παντού κι αρχή για Supermoto!

Scramble παντού κι αρχή για Supermoto!

την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα!

Ο θεσμός των 4 Περιφερειακών Πρωταθλημάτων θα διεξάγεται πλέον παράλληλα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε έναν από τους 4 αγώνες την κάθε φορά θα διεξάγεται και Αγώνας για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που επανέρχεται δυνατά στο χώρο των Scramble. Έτσι, θα υπάρχουν 5 αγώνες για κάθε περιφέρεια για τα τοπικά Πρωταθλήματα, και 5 αγώνες –ένας από κάθε περιφέρεια- για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

1o P.P. & K.M. KATERINI_2Καθώς οι αγωνιζόμενοι Αθλητές των λοιπών Πανελληνίων πρωταθλημάτων (Motocross & Enduro) δεν δικαιούνται να συμμετέχουν στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Scramble (εκτός της κατηγορίας Expert που δεν βαθμολογείται) ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble τους αγκαλιάζει και τους προσκαλεί για ένα ακόμη δυνατό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο χωμάτινο χώρο.

1o D.M. KASTORIA_2Αυτή τη φορά, ο αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην Κατερίνη από τον Μ.Α.Ο.Κ., στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:
1ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble και
1ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Μακεδονίας:

Παράλληλα, στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Καστοριά θα 1o K.E. KALABAKA_2διοργανωθεί από τον Μ.Ο.Κ. ο 1ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας:

Για την Κεντρική Ελλάδα, 1ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνεται στην Καλαμπάκα από την ΜΟ.ΛΕ.Κ.:

1o N.E. XYLOKASTRO_2Ενώ στο Ξυλόκαστρο από την νεοσύστατη στη ΑΜΟΤΟΕ (αλλά με παλιά ιστορία) Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου σε συνεργασία με την Λ.Ε.Μ.Μ. θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Νότιας Ελλάδας:

Στα αντίστοιχα links μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία, τα τηλέφωνα των οργανωτών και πληροφορίες για την διαδρομή, καθώς επίσης και τους Ειδικούς Κανονισμούς των αγώνων.

Μπορείτε αν δείτε το πρόγραμμα των αγώνων στις προκηρύξεις στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ:
Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble 2017
Προκήρυξη Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Scramble 2017
Όπως επίσης να βρείτε αναλυτικά τους κανονισμούς:
Γενικός Κανονισμός Αγώνων Scramble 2017

1o Wolf SuperMoto_2Να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι αυτή την Κυριακή ανοίγει και η αυλαία για τους αγώνες Supermoto που επανέρχονται στο προσκήνιο μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Το Κύπελλο Wolf Supermoto διοργανώνεται στην Σπάρτη από τον Μ.Ο.Σ.
1ος Αγώνας Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, κι ευχόμαστε μια καλή αρχή στους οργανωτές και στα σωματεία, αλλά και καλή διασκέδαση σε όλους τους αθλητές που γεμίζουν τις αγωνιστικές περιοχές και ενθαρρύνουν τους αθλητές μας. Ελπίζουμε το θέαμα να τους αποζημιώσει!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ www.amotoe.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO