spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παναγιώτη Κουζή

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παναγιώτη Κουζή

Δελτίο Τύπου

Honda LogoO 14 φορές Πρωταθλητής του Motocross Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R κέρδισε τη 2η συνεχόμενη νίκη του στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross που διοργανώθηκε στην πίστα της Χαλκίδας. Η δυνατή βροχή που έπεφτε στη περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, μία ημέρα πριν τον αγώνα είχε μετατρέψει το χώμα σε λάσπη με αποτέλεσμα ο αγώνας να μετατραπεί σε λασπομαχία γεγονός που οδήγησε τους αναβάτες σε πολλές πτώσεις και σε πολλές ζημιές στις μοτοσυκλέτες.

P.KOUZHS HONDA CRF450R XALKIDA MX(1)Στο 1ο σκέλος ο Παναγιώτης Κουζής βρέθηκε στη 2η θέση της εκκίνησης με την πτώση της καρό σημαίας και διατήρησε τη θέση του αυτή καθ΄ όλη τη διάρκεια του 30λέπτου αγώνα καθώς ήταν αδύνατη η προσπέραση εξαιτίας της λάσπης. Στο 2ο σκέλος της ΜΧ1 κατηγορίας ο Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R βρέθηκε στην 1η θέση της εκκίνησης και στη συνέχεια και στην 1η θέση το τερματισμού δημιουργώντας μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες που έφτασε ένα ολόκληρο γύρο από τον αναβάτη που τερμάτισε στην 3η θέση του σκέλους.

P.KOUZHS HONDA CRF450R XALKIDA MX(3)Ο Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος, έναν αγώνα πολύ δύσκολο τόσο για τους αναβάτες όσο και για τις μοτοσυκλέτες. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου κυρίως στο 2ο σκέλος που η πίστα ήταν στα μέτρα μου. Με τη 2η νίκη μου στη Χαλκίδα έχω συγκεντρώσει ήδη 94 βαθμούς στην κατηγορία μου, γεγονός που μου δίνει διαφορά 14 βαθμών από το 2ο αναβάτη της κατάταξης.»

P.KOUZHS HONDA CRF450R XALKIDA MX(2)Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R είχε πτώσεις και στα 2 σκέλη του αγώνα στην προσπάθεια του να αποφύγει αναβάτες που είχαν πέσει εμπρός από αυτόν με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 7η θέση. Με τη συμπλήρωση και του 2ου αγώνα της Χαλκίδας ο Παναγιώτης Παπίλας βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της ΜΧ2 κατηγορίας με 70 βαθμούς.

Ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στο Άργος.

Αποτελέσματα ΜΧ1
Αποτελέσματα ΜΧ2

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO