spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΤΜ ΜΧ TEAM ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΤΜ ΜΧ TEAM ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

KTM SEE MX TEAM 2017_Rnd2Οι Γιώργος Ηλιόπουλος και Άγγελος Βογιατζής φέρνουν την ΚΤΜ στην πρώτη τριάδα των ΜΧ1 και ΜΧ2Τ παρά τις δύσκολες συνθήκες

Με τον δεύτερο γύρο για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross να λαμβάνει χώρα κάτω από απαιτητικές συνθήκες στη Χαλκίδα, η ΚΤΜ ΜΧ Τeam παρέμεινε πρωταγωνιστής των εξελίξεων βλέποντας τους αναβάτες της Γιώργο Ηλιόπουλο και Άγγελο Βογιατζή να σκαρφαλώνουν στο βάθρο των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2Τ αντίστοιχα.

3 Giorgos Iliopoulos-1#3 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F [κατηγορία ΜΧ1]
3ος ΜΧ1 [3ος Α΄Σκέλος / 2ος Β’ Σκέλος]
Έχοντας ρυθμίσει κατάλληλα την τετράχρονη KTM 450 SX-F του για τις λασπερές συνθήκες της πίστας, ο Γιώργος Ηλιόπουλος βρέθηκε να πιέζει για την κορυφή και στα δύο σκέλη της ΜΧ1. Παρά τη μέτρια εκκίνησή του στο Ά Σκέλος, ο αναβάτης από το Αίγιο εκμεταλλεύτηκε την τεράστια εμπειρία του και έφτασε μερικά μέτρα πίσω από τον πρωτοπόρο. Δυστυχώς μία μικρή πτώση τον έριξε στην τρίτη θέση, με τον Γιώργο να πετυχαίνει στην πορεία ταχύτερο γύρο σκέλους. Φεύγοντας καλύτερα στην εκκίνηση του Β΄Σκέλους ο Γιώργος τερμάτισε δεύτερος για να ανέβει έτσι στην τρίτη θέση του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας.

3 Giorgos Iliopoulos-2“Τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για εμάς. Ένοιωσα καλά επάνω στη μοτοσυκλέτα μου παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η εκκίνηση είναι στην ουσία ο μισός αγώνας. Δεν ξεκίνησα καλά στο πρώτο σκέλος και έφυγα πέμπτος. Κάνοντας κάποιες προσπεράσεις βρέθηκα δεύτερος και στους τελευταίους τέσσερις γύρους αποφάσισα να κάνω μία επίθεση για την πρωτοπορία. Έφτασα πολύ κοντά στον πρωτοπόρο αλλά ένα μικρό λάθος μου στοίχισε σε χρόνο και με ανάγκασε να τερματίσω στην τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος έστριψα δεύτερος και συνέχισα σταθερά σε αυτή τη θέση έως το τέλος. Συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους φοβόμαστε. Στόχος είναι ο τίτλος φέτος και μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν.”

111 Aggelos Vogiatzis-1#111 Άγγελος Βογιατζής – KTM 150 SX [κατηγορία ΜΧ2]
2ος ΜΧ2Τ [2ος Α΄Σκέλος / 2ος Β’ Σκέλος]
Επάνω στην ΚΤΜ 150 SX Άγγελος Βογιατζής έκανε στη Χαλκίδα ένα μικρό ακόμη βήμα για την κορυφή της ΜΧ2Τ. Παρά τα λίγα μικρά του λάθη ο αναβάτης από την Θεσσαλονίκη πέρασε την γραμμή του τερματισμού και στα δύο σκέλη της κατηγορίας στη δεύτερη θέση. Ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του βάθρου της ΜΧ2Τ, ο Άγγελος παραμένει δεύτερος στην βαθμολογία της κατηγορίας.

111 Aggelos Vogiatzis“Κάναμε το καλύτερο δυνατό σε συνθήκες πολύ δύσκολες. Η πίστα ήταν γεμάτη λούκια με λάσπη και έπρεπε να είσαι πολύ προσεχτικός για να αποφύγει το λάθος. Παρά τις δύσκολες συνθήκες μπόρεσα να βρω ένα καλό ρυθμό στο πρώτο σκέλος και οδηγούσα γρήγορα. Δυστυχώς δύο μικρές πτώσεις με έκαναν να χάσω αρκετό χρόνο μένοντας πίσω από τον πρωτοπόρο. Στο δεύτερο σκέλος η πίστα έγινε ακόμη πιο δύσκολη καθώς η λάσπη άρχισε να στεγνώνει και να γίνεται πιο σκληρή κολλώδης. Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια μικρά λάθη κι έτσι έκανα έναν αγώνα συντήρησης για να τερματίσω στην δεύτερη θέση της κατηγορίας. Αισθάνομαι πολύ καλά από θέμα αντοχής κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βελτιώσω ακόμη περισσότερο την ταχύτητά μου, πάντα με στόχο την κορυφή.”

192 Antonios Sagmalis-1#192 Αντώνης Σάγμαλης – KTM 85 SX [κατηγορία 85cc]
4ος ΜΧ85 [1ος Α΄Σκέλος / DNF Β’ Σκέλος]
Σε ένα Σαββατοκύριακο που έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στον Αντώνη Σάγμαλη και ολόκληρη την ομάδα, ο 13 ετών αναβάτης από την Θεσσαλονίκη έδειξε την ανώτερη κλάση του με μία πειστική νίκη στο Ά Σκέλος της ΜΧ85. Προσπαθώντας να προσθέσει άλλη μία νίκη στο φετινό ενεργητικό του ο Αντώνης δε μπόρεσε να φτάσει στον τερματισμό του Β’ Σκέλους λόγω μίας μικρής μηχανικής βλάβης λίγους γύρους πριν το τέλος.

192 Antonios Sagmalis“Ξεκινήσαμε τον αγώνα της Χαλκίδας πολύ δυνατά, με νίκη στο πρώτο σκέλος το Σάββατο. Έφυγα τρίτος από την εκκίνηση και μέσα σε λίγες στροφές κατάφερα να περάσω πρώτος. Έβαλα το κεφάλι κάτω για να χτίσω μία διαφορά και συνέχισα να πιέζω ως το τέλος. Κατάφερα να ολοκληρώσω τον αγώνα με σαφές προβάδισμα κι αυτό με γέμισε χαρά. Μπήκαμε στον αγώνα της Κυριακής ελπίζοντας για ένα ανάλογα καλό αποτέλεσμα. Έφυγα πρώτος από την εκκίνηση αλλά μερικούς γύρους πριν το τέλος μία μικρή μηχανική βλάβη δε μου επέτρεψε να τερματίσω. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς με στόχο το πρωτάθλημα.”

161 Nikos Lyriou#161 Νίκος Λυρίου – KTM 250 SX-F [κατηγορία ΜΧ2]
Ο 20 ετών Νίκος Λυρίου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του στη Χαλκίδα πετυχαίνοντας το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της ΜΧ2. Αισιόδοξος για μία καλή εμφάνιση στους αγώνες της Κυριακής, ο αναβάτης από τη Ρόδο υπέστη τραυματισμό στην αρχή του Α΄Σκέλους και δε μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα.

“Παρά τις αντίξοες συνθήκες ο δεύτερος χρόνος μας στα χρονομετρημένα μας έκανε αισιόδοξους για ένα καλό αποτέλεσμα στα σκέλη της Κυριακής. Μπήκα δυνατά στο πρώτο σκέλος όπου βρέθηκα να στρίβω τρίτος την πρώτη στροφή. Συνεχίζοντας λίγο παρακάτω είχα μια μικρή πτώση. Στην προσπάθειά μου να συνεχίσω ένοιωσα την μοτοσυκλέτα κάποιου συναθλητή να με χτυπά με αποτέλεσμα μία εξάρθρωση στον ώμο μου. Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να συλλέξουμε κάποιους βαθμούς στον αγώνα αυτό, όμως θα κάνουμε το παν για επιστροφή στον επόμενο γύρο στο Άργος.”

Ιάσονας Μπιζιργιάννης – Team Manager KTM MX Team 2017
“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επίδοση των αναβατών μας σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Συνεχίζοντας σταθερά την πορεία του προς την κορυφή ο Γιώργος Ηλιόπουλος μας έκανε περήφανους με τα αποτελέσματά του. Στον πρώτο αγώνα της ΜΧ1 έφτασε να παλεύει για την πρωτοπορία και στο δεύτερο ήταν σταθερός στη δεύτερη θέση. Για τον Άγγελο Βογιατζή, πραγματικά μας εκπλήσσει σε κάθε αγώνα με την επιμονή και την προσήλωσή του στον στόχο του τίτλου. Δεύτερος ξανά στην ΜΧ2Τ ο Άγγελος έχει ξεκάθαρα στόχο την κορυφή. 192 Antonios Sagmalis-1Ο μικρός της ομάδας μας, Αντώνης Σάγμαλης, ξεκίνησε πολύ καλά με μία πειστική νίκη στην MX85 το Σάββατο αλλά μία μικρή μηχανική βλάβη ενώ προηγούταν στο δεύτερο σκέλος δεν του επέτρεψε να διατηρήσει το σερί νικών του. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες του Αντώνη. Όσο για το Νίκο Λυρίου, μπήκε στα σκέλη της Κυριακής με το δεύτερο ταχύτερο χρόνο της ΜΧ2, αλλά μια άτυχη στιγμή στο πρώτο σκέλος οδήγησε στον τραυματισμό του. Ανυπομονούμε να δούμε το Νίκο γρήγορα πίσω στην αγωνιστική δράση.”

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Συνεχίζοντας την καλή του πορεία στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, ο Σταμάτης Δημολιάνης κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Open. Τέταρτος στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας ο Σταμάτης έφερε την ΚΤΜ 450 SX-F του στη δεύτερη θέση του Β’ Σκέλους για να πετύχει έτσι την άνοδό του στο βάθρο των νικητών για ακόμη μία φορά.

Η ΚΤΜ ΜΧ Team θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στο Άργος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη.

Αποτελέσματα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, 2ος Γύρος

ΜΧ1 – Τελικά
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 47 βαθμοί; 2. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 43; 3. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 42

ΜΧ1 – 1ο Σκέλος
1. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 13 γύροι, 31:24.126; 2. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 31:38.087; 3. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 31:53.314

ΜΧ1 – 2ο Σκέλος
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 13 γύροι, 30:16.766; 2. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 31:49.133; 3. Κυριάκος Κόττης (Honda) 12 γύροι, 30:37.837

ΜΧ2T – Τελικά
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 50 βαθμοί; 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 42; 3. Στυλιανός Σκορδάς (Yamaha) 42

ΜΧ2T – 1ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 12 γύροι, 31:11.125; 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 11 γύροι, 30:58.398; 3. Στυλιανός Σκορδάς (Yamaha) 33:07.466

ΜΧ2T – 2ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 12 γύροι, 32:06.054; 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 15 γύροι, 34:18.219; 3. Στυλιανός Σκορδάς (Yamaha) 11 γύροι, 33:11.578

ΜΧ85 – Τελικά
1. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) 45 βαθμοί; 2. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) 44; 3. Σωτήρης Πασπαλιάρης (Kawasaki) 36; 4. Αντώνης Σάγμαλης (KTM) 25

ΜΧ85 – 1ο Σκέλος
1. Αντώνης Σάγμαλης (ΚΤΜ) 7 γύροι, 19:15.813; 2. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) 6 γύροι, 19:23.589; 3. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) 21:51.575

ΜΧ85 – 2ο Σκέλος
1. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) 8 γύροι, 23:59.328; 2. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) 7 γύροι, 26:18.629; 3. Σωτήρης Πασπαλιάρης (Kawasaki) 6 γύροι, 26:11.818

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO