spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

 AMOTOE_09_2στις 25-26 Φεβρουαρίου με τον 1ο Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που γίνεται στα Γιαννιτσά. Το αθλητικό σωματείο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών θα δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό για να ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος σε μια άψογα προετοιμασμένη πίστα.
Αναμένεται μεγάλη προσέλευση αθλητών όπως συνηθίζεται στον πρώτο αγώνα της χρονιάς οι οποίοι με τον μεγάλο συναγωνισμό που προβλέπεται θα προσφέρουν θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.
Στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΟΡΕΝ, οι περσινοί πρωταθλητές θα πάρουν θέση στη μπάρα της εκκίνησης για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ενώ στις κατηγορίες ΜΧ2, ΜΧ65 και ΜΧ85 η παρουσία ισχυρών διεκδικητών των φετινών τίτλων εγγυώνται για ένα εξίσου συναρπαστικό θέαμα με πλούσιο ανταγωνισμό.
Σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές οι οποίοι, είτε άλλαξαν κατηγορία είτε παρέμειναν στην ίδια για να διεκδικήσουν τον αντίστοιχο τίτλο, αλλά και αρκετοί επανεμφανιζόμενοι αθλητές οι οποίοι είχαν πετύχει σημαντικές επιδόσεις στο παρελθόν.
Μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Μαρτίου, η αυλαία ανοίγει και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, σε συνδυασμό με τον 1ο Αγώνα για το Πρωτάθλημα Enduro Νότιας Ελλάδας.
Ο 1ος αυτός αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων, που παραδοσιακά «ανοίγει» την αγωνιστική περίοδο σε μια περιοχή ιδανική για Enduro.
Νέοι κανονισμοί και αρκετές αλλαγές σηματοδοτούν το 2017 σε μια προσπάθεια για την βελτίωση και την ομοιογενή εικόνα του Πρωταθλήματος Enduro.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής από την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων και οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τους αθλητές σε 2 θεαματικές και τεχνικές Ειδικές διαδρομές, αλλά και σε διάφορα σημεία των απλών διαδρομών.
Νέες ομάδες, δυνατές παρουσίες, παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές, καινούργιες μοτοσυκλέτες, υπόσχονται ένα εγγυημένο θέαμα και ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2017.
Περιμένουμε τους φίλους του μηχανοκίνητου Αθλητισμού από την στα Γιαννιτσά και στα Μέγαρα για να παρακολουθήσουμε μαζί τους πρώτους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και Enduro, να τα ζήσουμε όλα από κοντά, να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας.

Περισσότερα στοιχεία και ειδικά όσον αφορά κανονισμούς και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ, www.amotoe.gr.

Γραφείο Τύπου κι επικοινωνίας ΑΜΟΤΟΕ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO