spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑKYMCO XCITING R 300i UBS

KYMCO XCITING R 300i UBS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Xciting R 300i 13Η λύση είναι μία και συναρπαστική

Στο όνομα Xciting όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα scooter συναρπαστικό. Σε ένα best seller 300αρι που στην τρίτη του γενιά είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Το Xciting R 300i UBS είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος στα 300 κυβικά εκατοστά και όχι μόνο.

Τα στοιχεία που κατά γενική ομολογία εντυπωσιάζουν πάνω στο mega scooter της Kymco είναι η άνεση, η οδική συμπεριφορά, τα κορυφαία φρένα με τους τρεις δίσκους και το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας, η ποιότητα κατασκευής και ο εξοπλισμός. Στοιχεία που σε συνάρτηση με τη χαμηλή τιμή αγοράς δημιουργούν την αναμφισβήτητα κορυφαία Xciting R 300i 10πρόταση στα μεσαία scooter της αγοράς.

Mε τιμή μετρητοίς μόλις στα 3.780€ (+156,65€ Τ.Τ.), το Xciting R 300i UBS είναι ακόμα πιο κοντά στο να γίνει δικό σας.
Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO