spot_img

Ducati MotoE

Ducati MotoE
  • Η πορεία εξέλιξης του project Ducati MotoE προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς παρουσιάζοντας διαρκή πρόοδο στις δοκιμές που σε αυτή την πρώτη φάση λαμβάνουν χώρα στις κεντρικές πίστες της Ιταλίας
  • Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Alex De Angelis, οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα στο πρώτο δυναμικό βίντεο, επιστρέφει στην οικογένεια της Ducati ως αναβάτης δοκιμών για το πρωτότυπο «V21L»
  • Το βίντεο με την Ducati MotoE σε δράση στο σιρκουί Vallelunga είναι διαθέσιμο στο κανάλι του YouTube και στα προφίλ της Ducati στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την πρώτη δοκιμή πίστας που έλαβε χώρα στο Misano World Circuit τον Δεκέμβριο του 2021, η εξέλιξη της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της Ducati συνεχίστηκε διαρκώς με ανάλυση των συλλεχθέντων δεδομένων, τεχνικές εξελίξεις και πλήθος δοκιμών που πραγματοποιούνται στις ιδιόκτητες και τις μεγάλες πίστες μοτοσυκλετών.

Ducati_MotoE (4)

Roberto Canè, υπεύθυνος Ducati eMobility: «Από τότε που βάλαμε για πρώτη φορά το πρωτότυπο Ducati MotoE στην πίστα, η εξέλιξη του project δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε για ένα λεπτό. Η σκληρή εργασία όλης της ομάδας ανταμείφθηκε με επιτεύγματα που σημειώθηκαν χάρη στη συνεχή πρόοδο, κάτι που μας δίνει τεράστια ικανοποίηση. Σε μόλις τέσσερις μήνες, το πρωτότυπό μας βρέθηκε ήδη στις στροφές μερικών από τις κεντρικότερες πίστες της Ιταλίας, με θετικά μηνύματα. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας, αλλά είμαστε σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση».

Στο δυναμικό βίντεο που γυρίστηκε στην πίστα Vallelunga, η μοτοσυκλέτα Ducati MotoE είναι στα χέρια του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Alex De Angelis, που έλαβε μέρος στην έκδοση του FIM Enel MotoE™ World Cup του 2019 και είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με αυτό τον κόσμο. Ο De Angelis εντάχθηκε επίσημα στην ομάδα εξέλιξης, η οποία στις τάξεις των αναβατών δοκιμών της περιλαμβάνει τον έμπειρο Michele Pirro, τον πρώτο αναβάτη του πρωτοτύπου.

Ducati_MotoE (2)

Η πορεία που θα φέρει τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale στον ρόλο του μοναδικού προμηθευτή μοτοσυκλετών για το FIM Enel MotoEWorld Cup (η έκδοση του MotoGP™ World Championship για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες) που ξεκινά από τη σεζόν του 2023 εξελίσσεται με μεγάλο ενθουσιασμό, και στην πίστα και στο Borgo Panigale, χάρη στην ομαδική εργασία στην οποία συμμετέχουν πολλοί τομείς της εταιρείας.

Το πρωτότυπο «V21L» είναι το προϊόν της εντατικής συνεργασίας και της διαρκούς ανταλλαγής τεχνογνωσίας ανάμεσα στο τμήμα Ducati Corse και το τμήμα έρευνας και εξέλιξης για τη δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας που διαθέτει υψηλές επιδόσεις αλλά ταυτόχρονα, χάρη στο χαμηλό της βάρος, αποτελεί και το μέτρο σύγκρισης για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Ducati_MotoE (3)

Το project MotoE αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της εταιρείας καθώς αντιπροσωπεύει την εκκίνηση της Ducati στην ηλεκτρική εποχή. Στους επόμενους μήνες, ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale θα δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την τεχνική εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και τα επόμενα βήματα σε αυτό το συναρπαστικό και φιλόδοξο project.

Το video με τις πρώτες εικόνες του πρωτοτύπου Ducati MotoE σε δράση μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO