spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΤΟ PIAGGIO LIBERTY ΝΤΥΝΕΤΑΙ BACI PERUGINA

ΤΟ PIAGGIO LIBERTY ΝΤΥΝΕΤΑΙ BACI PERUGINA

ΤΟ PIAGGIO LIBERTY ΝΤΥΝΕΤΑΙ BACI PERUGINA

Δύο εμβληματικές μάρκες, από τις πιο αντιπροσωπευτικές του ιταλικού τρόπου ζωής, συναντιούνται για να δημιουργήσουν μία εορταστική έκδοση του best seller της Piaggio

Στην 100η επέτειο της Baci Perugina, η Piaggio γιορτάζει την ιστορία και τη δημιουργικότητα της μάρκας με μία ειδική έκδοση του Liberty, του best seller που από τη γέννησή του έως σήμερα, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαδεδομένα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με παραγωγή ενός εκατομμυρίου οχημάτων. Έτσι γεννήθηκε το Piaggio Liberty Baci Perugina, ένα πραγματικό όχημα καθημερινών συναισθημάτων, ιστοριών αγάπης και φιλίας, όπως και τα ιστορικά Baci, που από το 1922 είναι οι αγγελιοφόροι των πιο ειλικρινών συναισθημάτων.

01 Piaggio Liberty Baci Perugina

Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η μάρκα Baci κατάφερε να εξελιχθεί διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη ουσία της. Εδώ και 100 χρόνια η σοκολάτα πρωταγωνιστούσε σε πρωτοποριακές καμπάνιες, ήταν δίπλα σε διάσημους καλλιτέχνες και μεγάλα εμπορικά σήματα και σήμερα ανανεώνεται δίπλα στο Piaggio Liberty, ένα σύμβολο του ιταλικού τρόπου ζωής, πρωταγωνιστή της εξυπνότερης και ευκολότερης μετακίνησης εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.

04-Piaggio-Liberty-Baci-Perugina-scaled-1

Έτσι το Liberty ντύθηκε με τα κλασσικά χρώματα και γραφικά των Baci: το κομψό βαθύ μπλε στολισμένο με αστέρια ντύνει το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά, ενώ το διάσημο λογότυπο υπογράφει στην ποδιά. Η σκουρόχρωμη δερμάτινη σέλα, από την άλλη θυμίζει τα χρώματα της επικάλυψης με σοκολάτα Luisa Dark, που ανέκαθεν ξεχώριζαν το αριστούργημα του οίκου Perugina.

03 casco Piaggio Baci Perugina

To Liberty Baci Perugina παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό χρώμα και στον κλασσικό κυβισμό 125cc της οικογένειας κινητήρων Piaggio i-get, που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις αντίστοιχες κατηγορίες κυβισμού. Υπερσύγχρονοι κινητήρες, αποτέλεσμα μίας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που εγγυάται – μαζί με τον περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων – νέα και πιο προηγμένα επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Μαζί με το Liberty Baci Perugina, γεννιέται το αποκλειστικό κράνος σε δύο διαφορετικά  χρώματα: το κλασσικό, που ενσωματώνει το κομψό μπλε Baci Perugina του χρώματος του οχήματος και το ασημί, εμπνευσμένο από το κομψό ασημί περιτύλιγμα που τυλίγει κάθε σοκολατάκι. Και οι δύο εκδόσεις εμπλουτίζονται από το διάσημο μοτίβο των αστεριών, σε αντίθεση με το χρώμα του κράνους: ασημί αστέρια για το μπλε και μπλε αστέρια για το ασημί. Τέλος το λογότυπο Baci υπογράφει και τα δύο χρώματα.

04 casco Piaggio Baci Perugina                             joomplu:106844

Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σκούτερ των Ιταλών, συνώνυμο της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας για κορίτσια και αγόρια, αλλά και πρακτικό στην καθημερινή μετακίνηση, ένα μοντέλο με συνεχή ανανέωση σε τεχνολογία και στυλ, σε κάθε νέα έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Piaggio Liberty Baci Perugina μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

#BaciPerugina #GoodBrands

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO