spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑVOGE MOTORCYCLES 2022

VOGE MOTORCYCLES 2022

VOGE MOTORCYCLES 2022

Η Voge Motorcycles έκανε μια εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση του Μιλάνου, φέρνοντας στην επιφάνεια τέσσερα τελείως νέα μοντέλα και εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα της!

Με την υπογραφή της Loncin και μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο παρουσίας της στην Ελλάδα, η Voge έχει ήδη κάνει τους μοτοσυκλετιστές να μιλούν για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Με δυναμική παρουσία στα μοντέλα μεσαίου κυβισμού, έχει δώσει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να αποκτήσει μοτοσυκλέτες κορυφαίων προδιαγραφών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η γκάμα της περιλαμβάνει μοντέλα δρόμου και διπλής χρήσης 300 έως 650cc, με κοινό τους χαρακτηριστικό την premium κατασκευή και την ξεχωριστή σχεδίαση. Μοντέλα με έμφαση στη συνολική ποιότητα, μοτοσυκλέτες που εντυπωσιάζουν σε κάθε τομέα, προτάσεις που δελεάζουν μυημένους και αμύητους στο χώρο των δύο τροχών.

Το 2022 δυνατό και καινοτομικό

Πρόσφατα η Voge Motorcycles έφερε στην επιφάνεια τέσσερα νέα μοντέλα 2022 διπλής χρήσης (300ACX, 500DSX, 650DS, 650DSX) και πολλοί πίστεψαν πως δεν θα υπήρχε συνέχεια. Όμως, το εργοστάσιο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του πλανήτη (EICMA) παρουσίασε τέσσερα ακόμα, ανάμεσά τους και το πρώτο scooter στην ιστορία του! Τα νέα 350AC, 500AC, 300 Rally και SR4 ήρθαν για να κερδίσουν εντυπώσεις και πωλήσεις, καλύπτοντας ποικίλες κατηγορίες με έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.

300 Rally

Rally300_esterne_09

Μια πραγματική On/Off μοτοσυκλέτα, ικανή να μας πηγαίνει στη δουλειά μας τις καθημερινές, εκδρομές τα καλοκαίρια και εκτός δρόμου τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μια σκληροτράχηλη “Enduro” με χαρακτήρα και δυναμική που θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς της συγκεκριμένης κατηγορίας (και όχι μόνο), μια μοτοσυκλέτα που δεν θα σταματήσει πουθενά, ό,τι και να συναντήσει στο διάβα της. Με τετράχρονο, υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 29 ίππων, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, ακτινωτούς τροχούς 21/18 ιντσών και κορυφαία περιφερειακά, το 300 Rally είναι το μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση στους φίλους των πραγματικών On/Off.

Rally300_esterne_05

Περισσότερες φωτογραφίες από το μοντέλο 300 Rally μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

350AC

350AC_eicma21_studio360_02

Ένα ακόμα νέο μέλος της οικογένειας “Advanced Classic”, το πρώτο που χρησιμοποιεί το νέο δικύλινδρο κινητήρα 350cc του εργοστασίου! Κατασκευασμένο στα γνωστά πρότυπα των μοντέλων modern classic, δηλαδή με προσοχή στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα, το νέο 350AC συγκέντρωσε τα διθυραμβικά σχόλια όλων όσων το είδαν από κοντά στην έκθεση του Μιλάνου. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του αποδίδει 38Hp,  είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με κορυφαίο Ιαπωνικό εργοστάσιο και διαθέτει σφυρήλατα έμβολα, τετραβάλβιδες κεφαλές, 2 ΕΕΚ και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό της Bosch. Το 350AC χαρακτηρίζεται από μια έγχρωμη οθόνη TFT 5” με δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητό ή/και tablet μέσω τεχνολογίας bluetooth, η οποία μπορεί και μεταλάσσει το φωτισμό της ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, προσφέροντας ακόμα και πλοήγηση GPS.

350AC_eicma21_studio360_03

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες από το μοντέλο 350 AC μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

500AC

500AC_studio360_02

Τα “500άρια” της Voge αποκτούν ένα ακόμα μέλος, αυτή τη φορά με modern classic υπογραφή. Μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με τα κομψά σχήματα του παρελθόντος, ένα μοντέλο Advanced Classic που σε προκαλεί να το θαυμάσεις σε κάθε του σημείο, σε κάθε του λεπτομέρεια. To 500AC διαθέτει έναν υπερσύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 500cc και 47Hp, ο οποίος τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch και περνάει τη δύναμή του στο δρόμο μέσω ενός τελείως νέου συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Με κορυφαία περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ABS Bosch 9.1), είναι εξοπλισμένο με full LED φωτιστικά σώματα και έγχρωμη οθόνη TFT που προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με ηλεκτρονική συσκευή και πλοήγηση GPS.

500AC_studio360_07

Περισσότερες φωτογραφίες από το μοντέλο 500 AC μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

SR4

SR4_Eicma_10

To πρώτο scooter της Voge είναι γεγονός και αφορά σε ένα μοντέλο πολυτελείας μεσαίου κυβισμού με χαρακτήρα GT. Το SR4 είναι και το πρώτο στον κόσμο που χρησιμοποιεί κάμερα καταγραφής δεδομένων, η οποία είναι τοποθετημένη πάνω από τους διπλούς LED προβολείς και μεταφέρει σε κάρτα μνήμης όλα όσα συμβαίνουν μπροστά της! O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Mε χωρητικότητα 350cc και απόδοση 28,5Hp, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks” στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του. Τα περιφερειακά τμήματα του SR4 είναι εντυπωσιακών προδιαγραφών (ακτινικές δαγκάνες, τρία δισκόφρενα, δικάναλο Continental ABS, αναρτήσεις Kayaba, αλουμινένιες ζάντες και ψαλίδι, ελαστικά Pirelli Angel), ενώ έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια με τη χρήση συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (traction control), cornering lights (φώτα που ανάβουν στο εσωτερικό των στροφών), φώτων φρένων έκτακτης ανάγκης (αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος) και χειρόφρενου (για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση). Έμφαση όμως έχει δοθεί και στον εξοπλισμό, όπου συναντάμε full LED φωτισμό, θύρα USB, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, σύστημα TPMS που παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, έξυπνο κλειδί για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του scooter, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας δοχείου καυσίμου, καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα! Εντυπωσιακών προδιαγραφών και ο πίνακας των οργάνων, όπου μια έγχρωμη οθόνη TFT 7” προσφέρει πολλαπλή πληροφόρηση στον αναβάτη, όπως επίσης και συνδεσιμότητα bluetooth με λειτουργίες πολυμέσων και πλοήγησης GPS!

SR4_Eicma_07

Περισσότερες φωτογραφίες από το μοντέλο SR4 μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ EICMA ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO