spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑNew KYMCO AK 550 ΥΜ 2022 με Cornering ABS

New KYMCO AK 550 ΥΜ 2022 με Cornering ABS

New KYMCO AK 550 ΥΜ 2022 με Cornering ABS

Η KYMCO παρουσίσε την νέα αναβαθμισμένη ναυαρχίδα της, το maxi scooter AK 550, στην έκθεση της EICMA του Μιλάνου.

Το ανανεωμένο AK550 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καινοτομίες που ενθουσιάζουν τους αναβάτες που λαχταρούν να ταξιδεύουν ξεπερνόντας τα όρια. Από το λανσάρισμά του το 2016, το AK 550 είναι το επίκεντρο της προσοχή της παγκόσμιας βιομηχανίας δικύκλων και ίσως το πιο επιθυμητό μοντέλο των αναβατών maxi-scooter. Σήμερα, με τη νέα σχεδίαση του οχήματος και τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ηλεκτρικού ελέγχου, το AK 550 σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο μετά την πρώτη του παρουσίαση στον κόσμο.

“Παρά τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς, είμαι πολύ ευγνώμων που η KYMCO είναι σε θέση να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο AK 550 στην EICMA, καθώς το Μιλάνο είναι ο τόπος όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το AK 550”, δήλωσε ο Allen Ko, πρόεδρος της KYMCO. “Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της μετα-πανδημικής εποχής, οι άνθρωποι, περισσότερο από ποτέ, έχουν την έντονη επιθυμία να προσθέσουν δράση στα ταξίδια τους. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις τελευταίες προσπάθειες της KYMCO για να ικανοποιήσουμε τους αναβάτες σε όλο τον κόσμο που αναζητούν μόνο το καλύτερο”.

AK550ST_EICMA_21_13_resize-min

Γεμάτο Καινοτόμους Σχεδιασμούς και Προηγμένες Τεχνολογίες

Το AK 550, που πήρε το όνομά του από την 50ή επέτειο της KYMCO, είναι μια επίδειξη των τεχνολογιών και της κατασκευαστικής εμπειρίας που συγκεντρώνει η KYMCO για περισσότερα από 50 χρόνια. Σχεδίασμένο με επίκεντρο τον αναβάτη, το AK 550 συνδυάζει σπορ και premium χαρακτηριστικά, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης “Super Touring” με απόλυτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Το νέο AK 550 πηγαίνει την έννοια “Thrills of Touring” στο επόμενο επίπεδο. Με τη μοναδική δομή ανάρτησης του, την, τα αναβαθμισμένα φώτα  και την εξελιγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου τελευταίας γενιάς, παρέχει στους αναβάτες κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του και απόλυτη οδηγική απόλαυση. Ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός του οχήματος κάνει το νέο AK550 ακόμα πιο κομψό και στιλάτο.  Εμπνευσμένη από τα πλήκτρα του πιάνου, η premium κεντρική κονσόλα του νέου AK 550 διαθέτει πλήκτρα λειτουργιών που είναι κλασικά, φιλικά προς το χρήστη και διαισθητικά. Τα πλήκτρα επιτρέπουν στους αναβάτες να ελέγχουν τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, όπως το καπάκι του ρεζερβουάρ καυσίμου, το μαξιλάρι της σέλας, την ένδειξη χιλιομέτρων και τις κλειδαρειές.

AK550ST_EICMA_21_12_resize-min

Επιπλέον, το νέο AK 550 είναι εξοπλισμένο με Cornering ABS, που εξασφαλιζει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας για ασφάλεια στις στροφές. Διαθέτει επίσης Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control System), το οποίο αποτρέπει το σπινάρισμα των τροχών σε βρεγμένους δρόμους και ανώμαλες επιφάνειες. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ηλεκτρονικό γκάζι, cruise control και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο παρμπρίζ.

Το νέο AK550 είναι πιο ασφαλές, πιο ομαλό και πιο άνετο από ποτέ.

“Με το νέο AK 550, η KYMCO διευρύνει τα όρια της έννοιας του ταξιδιού και της μεταφοράς” δήλωσε ο Allen Ko, Πρόεδρος της KYMCO.”Στην KYMCO, βάζουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Το λανσάρισμα του νέου AK 550 αποδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειές μας να υπερβούμε τα όρια για να κερδίσουμε τις καρδιές των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.”

Αλμπουμ KYMCO AK 550

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO