spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑHONDA CRF 450 SUPERMOTO 2017

HONDA CRF 450 SUPERMOTO 2017

Honda CRF450R Supermoto 01Για το απόλυτο “παιχνίδι” πάνω σε μοτοσυκλέτα σημαίνει πως κατά 99% μιλάμε για μια Supermoto!
Μια καθαρόαιμη μοτοσυκλέτα MX (motocross) με ασφάλτινους τροχούς και ελαστικά, αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα Supermoto και η μόδα επί ευρωπαϊκού εδάφους ξεκίνησε στη Γαλλία πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

Οπότε, μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που η γαλλική αντιπροσωπεία της Honda τιμά και προσφέρει στο τυχερό κοινό της την CRF 450 Supermoto, που βασίζεται στην ολοκληρωτικά βελτιωμένη έκδοση ΜΧ του 2017.
Ένα ζευγάρι μαύρες ακτινωτές ζάντες 17” Takasago Excel με ελαστικά Pirelli Diablo Rosso, μια τετραπίστονη δαγκάνα της Brembo με έναν 320ρη δίσκο της Braking μπροστά, προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, φωτιστικά σώματα, κόρνα, πλαϊνό σταντ και έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα κυκλοφορήσει το 2017 νόμιμα στους γαλλικούς δρόμους και που αναμένεται να μάθει τον αναβάτη της τι εστί πλαγιολίσθηση, εντός και εκτός πιστών.

Honda CRF450R Supermoto 06Ήδη οι πρωτεργάτες αμερικάνοι άρχισαν τις γκρίνιες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπερ σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε την έκδοση supermoto και σε άλλες χώρες. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προσπεράσουν την εργοστασιακή “αδυναμία” και θα φροντίσουν να κάνουν ότι έκανε και ο γάλλος αντιπρόσωπος.

Θα πάρουν δηλαδή μια motocross CRF 450 R/RX και θα τη μετατρέψουν μόνοι τους με τα καλούδια που θα επιλέξουν από την ελεύθερη αγορά. Έτσι όπως γίνεται χρόνια τώρα, εντός και εκτός συνόρων!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO