spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑMultistrada 1260 Enduro

Multistrada 1260 Enduro

Multistrada 1260 Enduro

 

  • Μία νέα έκδοση της Ducati Multistrada 1260 Enduro, για τους φίλους της μάρκας που τα ταξίδια είναι αναπόσπαστο στοιχείο του lifestyle τους και ψηλά στις προτεραιότητές τους
  • Η Multistrada 1260 Enduro Travel Edition είναι εξοπλισμένη με επιπλέον ταξιδιωτικά αξεσουάρ αξίας 3.500 €, που προσφέρονται χωρίς χρέωση
DUCATI MULTISTRADA 1260 ENDURO TRAVEL EDITION___2

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Ducati στην Ελλάδα. Η γκάμα της Multistrada εμπλουτίζεται με μία νέα έκδοση, με έντονα ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Ο λόγος για τη Multistrada 1260 Enduro Travel Edition, με τον κινητήρα Testastretta DVT 1262, με ισχύ 158 ίππους. Η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με ένα πρόσθετο, ιδιαίτερα πρακτικό και λειτουργικό πακέτο αξεσουάρ, αξίας 3.500 €, με έμφαση στην άνεση και τη διευκόλυνση του αναβάτη στα ταξίδια, το οποίο προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Συγκεκριμένα, η Travel Edition περιλαμβάνει:

  • Πλαϊνές βαλίτσες
  • Top case
  • Προστατευτική επένδυση ψυγείου
DUCATI MULTISTRADA 1260 ENDURO TRAVEL EDITION___5

Φυσικά, η νέα έκδοση, διαθέτει και τον πλούσιο εξοπλισμό που διακρίνει κάθε Multistrada: Quick Shift up/down (DQS), ανάρτηση Skyhook EVO (DSS), πακέτο ασφάλειας (Bosch Cornering ABS + DTC Traction Control), Wheelie Control, Full LED & Cornering Lights (DCL), Cruise Control, Hands free key, προγράμματα οδήγησης (Riding Modes), προγράμματα ισχύος (Power modes) κλπ..

H Ducati Multistrada 1260 Enduro διατίθεται σε δύο χρώματα, Red και Sand, σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 23.900 € και 24.100 €, αντίστοιχα. Φυσικά, όπως κάθε Multistrada, και η Travel Edition συνοδεύεται από το πρόγραμμα 4Ever Multistrada, το πρόγραμμα τετραετούς εγγύησης χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Παράλληλα, διατίθεται και με το πρόγραμμα DUCATI4U, με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση έως και 60 μήνες.

DUCATI MULTISTRADA 1260 ENDURO TRAVEL EDITION___1

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και θα ισχύσει μέχρι εξάντλησης του αποθέματος.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO