spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑBMW K 1600 GTL MY2017

BMW K 1600 GTL MY2017

 BMW K 1600 GTL MY2017 01Η μεγαλύτερη και πολυτελέστερη μοτοσυκλέτα της BMW αναβαθμίζεται και παράλληλα προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro4

Ειλικρινά δεν ξέρεις τι να πρωτογράψεις για αυτή τη μοτοσυκλέτα, μια ναυαρχίδα με εξοπλισμό που ξεφεύγει, μια ασυμβίβαστη υπερ-τουριστική κατασκευή για χιλιομετροφάγους που δεν κάνουν συμβιβασμούς σε τομείς όπως η άνεση και η πολυτέλεια.

Για το 2018, ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 160Hp ξεπερνά τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές (EU4), ενώ με τη χρήση μεγαλύτερων εκτροπέων αέρα και πλαϊνών ενθέτων αποκτά ακόμα καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή.

Σε σχέση με την επίσης πρόσφατα αναβαθμισμένη GT, οι βαυαροί “τράβηξαν” το τιμόνι BMW K 1600 GTL MY2017 04πιο πίσω και τοποθέτησαν χαμηλότερα τα μαρσπιέ, με στόχο την ακόμα πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης. 

Η ηλεκτρονική ρύθμιση της ανάρτησης (Dynamic ESA) με την αυτόματη προσαρμογή απόσβεσης ανήκει στο βασικό εξοπλισμό, όχι όμως και η λειτουργία υποβοήθησης όπισθεν, που ανήκει στον προαιρετικό.

Όπως και το σύστημα Shift Assistant Pro (για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη), αλλά και το λεγόμενο Intelligent Emergency Call για την άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος ή επείγουσας ανάγκης (θα ισχύσει μέχρι το 2018 και μόνο σε BMW K 1600 GTL MY2017 05Ευρωπαϊκές χώρες όπου διατίθεται το σύστημα ConnectedDrive).

Εξαιρετικά πλούσιος είναι φυσικά ο βασικός εξοπλισμός, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ABS Pro, Dynamic Traction Control, προβολέα xenon, θερμαινόμενα grip και σέλα, χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, τρία riding modes, cruise control, topcase με ενσωματωμένη πλάτη κλπ.

Ομοίως μεγάλη και η γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού, όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να εφοδιάσει τη νέα GTL με adaptive headlight, Keyless Ride, Hill Start Control, κεντρικό κλείδωμα, σφυρήλατες ζάντες κλπ.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO