spot_img

KYMCO LIKE 2017

KEIMENO ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΡΝΑΒΑΣ

KYMCO LIKE 2017 01Ριζική αναβάθμιση για το πλέον κλασικό σε εμφάνιση scooter της Kymco, με ουσιαστική βελτίωση σε κάθε τομέα και νέους κινητήρες Euro4

Η σειρά Like γνώρισε μεγάλες στιγμές σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και άμεσα καθιερώθηκε σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα ρετρολούκ scooter της αγοράς.

Από το 2017 οι σχεδιαστικές αλλαγές προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας, πετυχαίνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε σημεία καθοριστικά, όπως για παράδειγμα στο φινίρισμα και στον εξοπλισμό. KYMCO LIKE 2017 11Στο νέο Like τα πάντα έχουν αλλάξει, αρχής γενομένης από τελείως νέους τετράχρονους τετραβάλβιδους με 1 ΕΕΚ κινητήρες 125 και 150cc, που συμορφώνονται με τις προδιαγραφές Euro4 και αποδίδουν 11,5 και 13,5 ίππους αντίστοιχα.

H κατασκευή τους έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία και τη μειωμένη κατανάλωση. Τελείως νέο είναι και το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς πλέον και με ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα του συνόλου και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει KYMCO LIKE 2017 17χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό.
Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

Περισσότερο ..ηλεκτρονικό
Δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, συνεργάζονται με το πιο εξελιγμένο και ελαφρύ -μόλις 700 γραμμάρια- σύστημα ABS της αγοράς (Bosch 9.1). Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας.

Τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και φόρτιση μπαταρίας. KYMCO LIKE 2017 10

Δίπλα του υπάρχει αναμονή για το επαναστατικό πολυόργανο της Kymco (τεχνολογία Noodoe), που θα μπορεί να τοποθετηθεί σαν έξτρα αξεσουάρ εκτοξεύοντας τις δυνατότητες των multimedia εφαρμογών.

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Το νέο Like θα βρίσκεται στη χώρα μας τον ερχόμενο Απρίλιο και σε τιμή που δεν έχει καθοριστεί για την ώρα.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO