spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ2021 KYMCO CV3 + Video

2021 KYMCO CV3 + Video

2021 KYMCO CV3

Το πρωτοείδαμε στο Μιλάνο πριν από 3 χρόνια! Στο σαλόνι μοτοσυκλέτας έγινε η παρουσίαση δύο εντυπωσιακών concept. Ένα δίτροχο adventure scooter με off road χαρακτηριστικά που ονομαζόταν CV2 και η τρίτροχη hyper scooter εκδοχή που ονομαζόταν concept CV3.

003_CV3

Οι αντιδράσεις ήταν περισσότερο από ενθουσιώδεις αλλά η εταιρεία μάλλον θεώρησε πως η αγορά δεν ήταν ακόμη έτοιμη να πληρώσει την αξία δυο υπερεξελιγμένων ποιοτικών σκούτερ. Φυσικά φαινόταν ότι ετοιμαζόταν για την κατηγορία των premium scooters όπου το ΑΚ550 θα ήταν απλά το ενδιάμεσο σκαλοπάτι…

03_CV3

Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για δούμε το video teaser της KYMCO που μας προετοιμάζει για την επίσημη παρουσίαση του νέου τρίτροχου μοντέλου της (τουλάχιστον). Σίγουρα οι Ταϊβανοί θα έχουν πολλά να μας πουν. Σίγουρα θα παρουσιάσουν κάτι εξελιγμένο που δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει αδιάφορους. Οι γραμμές του παραπέμπουν πάντως σε HONDA και BMW. Αν είναι αντίστοιχη και η ποιότητα…

 Και για όποιον ίσως βιαστεί να πει σιγά και ποια είναι η KYMCO. Να θυμίσουμε ότι προσέφερε την τεχνογνωσία της στην Kawasaki και την BMW όταν αποφάσισαν να προσφέρουν σκούτερ στους πελάτες τους. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο, γιατί το όνομα KYMCO έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας και του Value for Money.

26_CV3

Έτσι, ενώ πιστεύουμε ότι το νέο τρίτροχο δεν θα είναι καθόλου φτηνό, είμαστε παράλληλα σίγουροι ότι θα αξίζει ΌΛΑ τα λεφτά του και κάτι παραπάνω. Θα είναι ένα όχημα ασφαλές, ποιοτικό και πολυτελές, για να μπορεί να το οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς ο πιο απαιτητικός αναβάτης και ο κάθε executive, όταν δεν θα πηγαίνει στη δουλειά με το ακριβό του αυτοκίνητο.

Όλα αυτά όμως είναι απλά εικασίες. Ας μην βιαζόμαστε. Στις 26 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της KYMCO με τίτλο: EXCITE! Ας περιμένουμε λίγο, γιατί οι Ταϊβανοί δείχνουν έτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν…….

Για την ώρα απολαύστε το teaser video του CV3:

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO