spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑSkyMini 125 & SkyBongo 125

SkyMini 125 & SkyBongo 125

SkyMini 125 & SkyBongo 125

Όταν η ρετρό αισθητική συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία, το παρελθόν συναντά το παρόν με αξιώσεις. Δύο νέα μοντέλα της Sky Team Corp., Ltd., τα SkyMini 125 και SkyBongo 125 έφτασαν για να υπενθυμίσουν πως η μετακίνηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και παράλληλα οικονομική.

Η Sky Team Corp., Ltd. ιδρύθηκε το 1999 και ειδικεύεται σε μοτοσικλέτες για χρήση εντός εκτός δρόμου ενώ η πλειοψηφία της παραγωγής προορίζεται για εξαγωγή. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Sky Team Corp., Ltd. καταλαμβάνουν έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβάνοντας χώρους εργοστασίου και γραφείων, με γραμμές συναρμολόγησης, τοποθέτησης εξοπλισμού, δοκιμών δικύκλων και δοκιμής κινητήρα.

03

Η Sky Team Corp., Ltd., με προηγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία παράγει νέα δίκυκλα με βάση τη διεθνή ζήτηση της αγοράς τα οποία παρουσιάζονται κάθε χρόνο στις διεθνείς εκθέσεις μοτοσικλετών που διοργανώνονται σε Ευρώπη και Αμερική. Με εξαγωγές σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Μέση Ανατολή, τα δίκυκλα έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος της Sky Team Corp., Ltd. φέρνει δύο νέα μοντέλα στην Ελληνική αγορά, τα επετειακά 20th anniversary SkyMini 125 και SkyBongo 125 τα οποία διατηρούν τη ρετρό αισθητική σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία. Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 PS στις 7,300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8,8Nm στις 5,000 σ.α.λ.

04

Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα. Με συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, επιβραδύνει με ασφάλεια ενώ τα tubeless ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50×10 ανταπεξέρχονται ιδανικά στις συνθήκες του Ελληνικού οδοστρώματος. Οι ενδείξεις του οργάνου εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED. Τέλος, με χωρητικότητα καυσίμου 4,5 lt για το SkyMini και 8,5 lt για το SkyBongo, η ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου μπορεί να προσφέρει μεγάλη αυτονομία και απροβλημάτιστες διαδρομές σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελληνικής επικράτειας.

Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με προτεινόμενες τιμές λιανικής 1,590 € και 1,690 € αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα στο 210-3410684 / info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO