spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑKYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4

Η ναυαρχίδα των ATV της Kymco αναβαθμίζεται για το 2020 και στόχος της είναι να διατηρήσει την κυριαρχία της εντός και εκτός ασφάλτου.

Η εξέλιξη στην Kymco δεν σταματά ποτέ και το νέο ΜΧU 700i EPS 4X4 είναι η τρανή απόδειξη. Το νέο μοντέλο 2020 αποκτά ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, με τους νέους διπλούς προβολείς να προϊδεάζουν για κάτι ακόμα πιο “άγριο”, δημιουργώντας ένα σύνολο ακόμα πιο μοντέρνο, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

MXU700 MXU_03

Στο βασικό του εξοπλισμό το νέο MXU 700i διαθέτει κοτσαδόρο και “εργάτη” 1360Kg, στοιχεία απαραίτητα για να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη, είτε στη διασκέδαση είτε στη δουλειά. Ο πήχυς έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να παραμείνει το απόλυτο εργαλείο στον κόσμο των οχημάτων παντός εδάφους.

MXU700 MXU_04

Το νέο MXU 700i είναι εξοπλισμένο με σύστημα EPS (Electric Power Steering) στο σύστημα διεύθυνσης και εκεί που κάνει τη διαφορά είναι στους τομείς των επιδόσεων, του εξοπλισμού και, φυσικά, στις δυνατότητες οδήγησης επί παντός εδάφους και στη σκληρή χρήση ευρύτερα.

MXU700 MXU_05

To EPS είναι μια ηλεκτρονική μονάδα, η οποία ελέγχει τη δύναμη που αναπτύσεται στο μηχανικό σύστημα διεύθυνσης. Μέσω ενός αισθητήρα, που αντιλαμβάνεται και υπολογίζει τα εκάστοτε δεδομένα, φροντίζει να παρέχει την απαιτούμενη υποβοήθηση και σε ταχύτητες έως 50Km/h. Σε κακοτράχαλους δρόμους και σε σκληρή εκτός δρόμου χρήση, η συνεισφορά του στην εύκολη οδήγηση με απόλυτο έλεγχο είναι το ζητούμενο.

MXU700 MXU_06

Συνολικά, το MXU 700i ΕPS είναι ένα επιβλητικό ATV που στοχεύει στο κοινό που θέλει να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, αντοχή και αξιοπιστία. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει -κατ’ επιλογή- κίνηση 4×4 ή 4×2, παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν και τη δυνατότητα επιλογής μετάδοσης Hi-Lo (μακριές/κοντές σχέσεις), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά.

MXU700 MXU_07

Oι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με την αντιστρεπτική δοκό να επιτρέπει τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κάτω από κάθε συνθήκη. Με το 17λιτρο δοχείο καυσίµου και τις πολλαπλών χρήσεων σχάρες φόρτωσης αποτελεί ένα µοναδικό όχημα δουλειάς και διασκέδασης, έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

MXU700 MXU_08

Η τιμή του είναι στα 11.550€ και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.kymco.gr

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MXU 700i EPS

  • Επιλογή κίνησης 4×4 ή 4×2 µε κλείδωµα
  • Αργή ή γρήγορη μετάδοση
  • Τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση
  • Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς
  • Προβολείς αλογόνου
  • Όπισθεν
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων
  • Σχάρες εμπρός – πίσω
  • Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς με τριγωνικά ψαλίδια τύπου A
  • Δύο διαφορικά
  • Ζάντες αλουμινίου
  • Εργάτης 1360Kg

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO