spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑVESPA 946 CHRISTIAN DIOR

VESPA 946 CHRISTIAN DIOR

VESPA 946 CHRISTIAN DIOR

DIOR ΚΑΙ VESPA ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡ KAI ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΚΕΣ

Μιλάνο, 12 Ιουνίου 2020 – Με κοινό έτος ίδρυσης το 1946, η ιταλική μάρκα και ο παριζιάνικος Οίκος, μοιράζονται την επιθυμία να εμπνεύσουν ένα καινοτόμο, λαμπερό και δημιουργικό όραμα για τον κόσμο. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η συνεργασία μεταξύ Dior και Vespa επαναπροσδιορίζει το πνεύμα της ελευθερίας, της κίνησης και της έκφρασης που θεμελιώνει τις δύο μάρκες.

Οδύσσεια, στυλ, όνειρα και χαρά της ζωής.

Από αυτή την παθιασμένη συνάντηση γεννιέται η Vespa 946 Christian Dior, η οποία με το μονοκόκ πλαίσιο και τα κομψά γραφικά αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά των δύο οίκων. Σύμβολο φινέτσας, αυτό το αντικείμενο πόθου αντανακλά την κοινή αφοσίωση στην υπεροχή της τεχνογνωσίας και την προσοχή στη λεπτομέρεια που μοιράζονται οι δύο μάρκες.

Η σύγχρονη έκδοση της εμβληματικής Vespa 946 – που παρουσιάστηκε το 2012 στο Μιλάνο και διακρίθηκε για τις κομψές και μίνιμαλ γραμμές καθώς και για την τεχνολογική καινοτομία – επανασχεδιάστηκε για την περίσταση αυτή από τη Maria Grazia Chiuri, Διευθύντρια Δημιουργικού των γυναικείων συλλογών της Dior. Το σκούτερ θα κατασκευαστεί στην Ιταλία, με τη φροντίδα, την αφοσίωση και την ακρίβεια ενός οίκου μόδας.

Το βαλιτσάκι διακοσμημένο με το μοτίβο Dior Oblique (σχέδιο του Marc Bohan από το 1967) ακολουθεί τον σχεδιασμό της σέλας και είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να στερεώνεται στη σχάρα αποσκευών, προσδίδοντας μοναδικό στυλ. Η αποκλειστική σειρά αξεσουάρ συμπληρώνεται από ένα κράνος διακοσμημένο με το ίδιο εμβληματικό μοτίβο.

Σύμβολα απόδρασης προς νέους ορίζοντες, αυτές οι περιορισμένης-έκδοσης δημιουργίες θα είναι διαθέσιμες την Άνοιξη 2021 στις μπουτίκ Dior σε όλο τον κόσμο και κατόπιν σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Motoplex του Ομίλου Piaggio.

(1) Τα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων το βαλιτσάκι και το κράνος, θα διατίθενται αποκλειστικά στις μπουτίκ Dior.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO