spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΗ ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BEVERLY

Η ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BEVERLY

Η ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BEVERLY

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 620€ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ BEVERLY 350 TOURER, ΜΕ ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑ, ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ PIAGGIO MIA

ΣΤΑΝΤΑΡ ABS ΚΑΙ ASR, ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Το Piaggio Beverly, από το 2001 που κυκλοφόρησε, έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας έναν νέο τύπο δίτροχου με ελκυστικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική ασφάλεια, όχι μόνο χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου αλλά και στο πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας που διαθέτει. Η εμπορική επιτυχία του Beverly συνοδευόταν πάντα από συνεχείς βελτιώσεις, οι οποίες το κράτησαν στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, αλλά κυρίως στην κορυφή των προτιμήσεων των πιο απαιτητικών χρηστών σε μητροπολιτικές περιοχές.

Με το Beverly, η Piaggio ολοκληρώνει την προσφορά της στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, απαντώντας σε κάθε ανάγκη καθημερινής μετακίνησης. Η είσοδος στους μεγάλους τροχούς της Piaggio ανοίγει με το Liberty, εξοπλισμένο με ABS και τον αερόψυκτο κινητήρα Piaggio. Η μετάβαση από το μοντέλο «εισαγωγής» στο μεγάλο και επιβλητικό Beverly περνάει από το Medley, ένα μοντέλο με πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει το σύστημα «Start&Stop», τον κινητήρα Piaggio i-Get στην υγρόψυκτη εκδοχή του, το ABS, αλλά και έναν απίστευτο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, για δύο full-face κράνη. Η οικογένεια Beverly αντιπροσωπεύει λοιπόν την άφιξη στα σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς, μεγαλύτερου κυβισμού.

Νέα έκδοση Beverly 350 Tourer

11 Beverly Tourer

Η γκάμα Piaggio Beverly 2020 περιλαμβάνει τις εκδόσεις Beverly και Beverly S με τους κινητήρες 300 και 350, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η ειδική έκδοση Beverly 350 Tourer.

Το Beverly 350 Tourer διατίθεται με τον σύγχρονο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ.εκ., 4-χρονο, 4-βάλβιδο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, κορυφαίο τεχνολογικό επίτευγμα του Piaggio Group στους κινητήρες σκούτερ. Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες ενός κινητήρα 400 κ.εκ., αλλά με τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος ενός κινητήρα 300 κ.εκ. Είναι ο μοναδικός στην κατηγορία που χρησιμοποιεί αυτόματο φυγοκεντρικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη, που εξασφαλίζει διαχρονικά καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές συγκριτικά με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: μέγιστη ισχύς 30,2 CV στις 8.250 στροφές και μέγιστη ροπή 29 Nm στις 6.250 στροφές. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο αποτελεί εγγύηση ευελιξίας, απόδοσης και μέγιστης οδηγικής απόλαυσης.

Όπως όλη η γκάμα Beverly, η έκδοση Tourer διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό: σύστημα πέδησης ABS και έλεγχος πρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα ενεργοποιεί τα φλας για αναγνώριση του οχήματος από απόσταση (λειτουργία “Bike Finder”), θύρα USB στο ντουλαπάκι, χρήσιμη για τη φόρτιση συσκευών. Διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με οθόνη LCD με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR (το τελευταίο μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι).

Το Piaggio Beverly 350 Tourer, η νέα ναυαρχίδα της σειράς Beverly, ξεχωρίζει για τον επιπλέον λειτουργικό και τεχνολογικό εξοπλισμό: σπορ φιμέ παρμπρίζ και μεγάλο βαλιτσάκι 36 λίτρων στο χρώμα του οχήματος, με πλάτη συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα με τη σέλα. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διασύνδεσης PIAGGIO MIA, για τη σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μέσω της ειδικής εφαρμογής, επιτρέπεται η καταγραφή και εμφάνιση ενός πλήθους σχετικών πληροφοριών στην τηλεφωνική συσκευή.

Το Piaggio Beverly 350 Tourer διατίθεται αποκλειστικά στον παστέλ χρωματισμό Γκρι «Grigio Materia», που συνδυάζεται με μαύρη σέλα δύο υλικών και φινιρίσματα σε ανοιχτό γκρι «argento cometa», που επεκτείνονται και στα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από το ασημί τελείωμα στις μαύρες ζάντες και τα νέα μαύρα ταμπελάκια.

Το νέο Beverly 350 Tourer διατίθεται στα σημεία πώλησης Piaggio σε τιμή προσφοράς 5.490 € , με όφελος 620€.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO