spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΝέο Harley-Davidson Softail Standard

Νέο Harley-Davidson Softail Standard

Νέο Harley-Davidson Softail Standard στο δρόμο με παρέα

Το νέο Harley-Davidson® Softail® Standard απελευθερώνει την απόλυτη Harley-Davidson cruising εμπειρία. Χαρακτηρίζεται από το επιθετικό στυλ bobber, τον δυναμικό χαρακτήρα του πλαισίου Harley-Davidson Softail και την ασύγκριτη ισχύ του κινητήρα MilwaukeeEight® VTwin. Η μοτοσυκλέτα διατίθεται στο κλασικό χρώμα Vivid Black, το οποίο συνδυάζεται με λαμπερό χρώμιο και γυαλισμένα φινιρίσματα. Το Softail Standard είναι ένα μοντέλο Harley-Davidson στην πιο αγνή μορφή του.

Softail Standard 05

Η αντίθεση μαύρων και γυαλισμένων εξαρτημάτων δίνουν στο Softail Standard, μια κλασική και παράλληλα μινιμαλιστική εμφάνιση. Το Softail Standard διατίθεται μόνο σε Vivid Black και είναι εφοδιασμένο με μονόσελο, το οποίο τονίζει το κοφτό πίσω φτερό και ομαλού σχήματος ρεζερβουάρ 13 λίτρων που αφήνει σε ελεύθερη θέα, το πλαίσιο και τον κινητήρα. Ο κατάμαυρος κινητήρας MilwaukeeEight 107 εντυπωσιάζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, με τα γυαλισμένα καλύμματα εκκεντροφόρων και χρονισμού. Οι ψύκτρες των κυλίνδρων δεν τονίζονται με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, με σκοπό την ενίσχυση της λιτής επιθετικής εμφάνισης του κινητήρα. Το στρογγυλό καπάκι του φίλτρου αέρα στηρίζεται με μια κεντρική βίδα και συμβάλλει στην ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του κινητήρα. Με επιχρωμιωμένα προστατευτικά και τελικά, η 2 σε 2 εξάτμιση shotgun τονίζει το μακρύ, χαμηλό προφίλ του Softail Standard.

Οι κλασικοί ατσάλινοι, ακτινωτοί τροχοί (19 ιντσών μπροστά και 16 ιντσών πίσω) είναι φινιρισμένοι με χρώμιο και συναρπάζουν με το εκθαμβωτικό τους στυλ. Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει πιρούνι με διάφανη επικάλυψη, γυαλισμένη τριπλή βάση τιμονιού και καβαλέτα, καθώς και επιχρωμιωμένο προβολέα και φλας, για επιπλέον αντίθεση με το χρώμα Vivid Black. Το miniape τιμόνι φέρνει τον αναβάτη του Softail Standard, σε μια άκρως επιθετική θέση οδήγησης που συναρπάζει. Ο κομψός, μικρών διαστάσεων πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι και συμβάλλει στην λιτή και ανεμπόδιστη εμφάνιση του μπροστινού συστήματος.

Softail Standard 03

Το ισχυρό θεμέλιο των Softail

Το Softail πλαίσιο της Harley-Davidson παρέχει στο μοντέλο Softail Standard, μια εξαιρετικά στιβαρή παρουσία. Το ατσάλινο πλαίσιο αναβαθμίστηκε για μεγαλύτερη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος. Η σταθερή προσαρμογή του κινητήρα στο πλαίσιο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του. Το ψαλίδι Softail σχεδιάστηκε για να είναι άκαμπτο, να επιτρέπει εξαιρετικό χειρισμό και για να συμβάλει στη δημιουργία του κλασικής εμφάνισης πλαισίου hardtail. Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από ένα αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το οποίο κρύβεται περίτεχνα, κάτω από τη σέλα.

Η ρύθμιση προφόρτισης της ανάρτησης επιτυγχάνεται μέσω της απλής αφαίρεσης της σέλας, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο αμορτισέρ και να είναι εύκολη η προσαρμογή, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη. Το πιρούνι διαθέτει δύο κεκλιμένες βαλβίδες, ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη και επιτρέπει βελτιωμένο φρενάρισμα και χειρισμό. Τα δισκόφρενα μπροστά και πίσω, παρέχουν κορυφαία ισχύ πέδησης. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου Softail Standard.

Softail Standard 04

Ισχύς MilwaukeeEight

Ο κινητήρας MilwaukeeEight 107 VTwin παρέχει εκπληκτική απόδοση και την κλασική εμφάνιση, την αίσθηση και τον ήχο της HarleyDavidson. Το διπλό αντικραδασμικό σύστημα μειώνει τους πρωτεύοντες κραδασμούς στο ρελαντί και συμβάλλει στη βελτίωση της άνεσης για τον αναβάτη. Οι 4-βάλβιδες κεφαλές των κυλίνδρων προσφέρουν εύκολη ροή του αέρα, ενώ η αναβαθμισμένη σχεδίασή τους, οι δύο αισθητήρες εκτόνωσης και η ψύξη ακριβείας, επιτρέπουν αναλογία συμπίεσης 10.0:1, η οποία εξασφαλίζει δυνατή ροπή και μοναδική επιτάχυνση. Για τους αναβάτες που έχουν τις επιδόσεις ως βασική τους προτεραιότητα, αυτός ο κινητήρας μπορεί να δεχτεί επιλεγμένα κιτ αναβάθμισης Harley-Davidson® Screamin’ Eagle®.

Ο λευκός καμβάς του αναβάτη

Το Softail Standard προστίθεται στα μέσα της χρονιάς, στη γκάμα μοντέλων 2020 της Harley-Davidson και είναι το ιδανικό μοντέλο εισόδου στην οικογένεια HarleyDavidson Big Twin. Είναι παράλληλα, ο λευκός καμβάς για customizing και το σημείο εκκίνησης για τους ιδιοκτήτες που αναζητούν στυλ που τραβάει τα βλέμματα, αυξημένες επιδόσεις και μια εμφάνιση που τονίζει την προσωπικότητά τους. Γι’ αυτούς τους ιδιοκτήτες, η HarleyDavidson δημιούργησε τέσσερα πακέτα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ειδικά για το Softail Standard και τα προσφέρει σε ειδική τιμή, όταν παραγγέλνονται συνολικά ως πακέτο (ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται παρακάτω για τα πακέτα).

Softail Standard 06

Τέσσερα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα αξεσουάρ

Η Harley-Davidson δημιούργησε τέσσερα πακέτα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν τη βάση εκκίνησης για customizing του μοντέλου Softail Standard. Το κάθε πακέτο έχει διαφορετική custom κατεύθυνση και όλα τα εξαρτήματα του κάθε πακέτου, μπορούν να παραγγελθούν από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Harley-Davidson™, με τη χρήση ενός μόνο κωδικού. 

  • Πακέτο Day Tripper Custom: Συνδυάζει το κλασικό στυλ bobber, με ευχρηστία επόμενης γενιάς. Περιλαμβάνει σέλα συνεπιβάτη και αποσπώμενο sissy bar 21 ιντσών με μαξιλαράκι, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε άνετες βόλτες με τον συνεπιβάτη σας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης, μαρσπιέ συνεπιβάτη και τις βάσεις τους, μαρσπιέ οδηγού για εμπρόσθια τοποθέτηση και μαύρη δερμάτινη τσάντα για πλευρική τοποθέτηση στο ψαλίδι και μεταφορά μικρών αποσκευών.
  • Πακέτο Coast Custom: Απολαύστε τα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στις επιδόσεις και προέρχονται από τη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. Στα εξαρτήματα του πακέτου περιλαμβάνονται φέρινγκ ενός τετάρτου Softail, μαύρο ανοδιωμένο τιμόνι αλουμινίου Moto Bar και τα αντίστοιχα καβαλέτα 5,5 ιντσών, μια σέλα δύο ατόμων Bevel, μαρσπιέ συνεπιβάτη και μαρσπιέ σε στυλ BMX από την εντυπωσιακή συλλογή 80GRIT™.
  • Πακέτο Touring Custom: Αυτό το πακέτο παρέχει στο Softail Standard, τη δυνατότητα για μεγάλα ταξίδια, με άνετη σέλα δύο ατόμων Sundowner™ και μαρσπιέ συνεπιβάτη, έναν ελαφρώς φιμέ ανεμοθώρακα γρήγορης απελευθέρωσης 14 ιντσών, κλασικές μαύρες αποσπώμενες πλαϊνές βαλίτσες και επίσης αποσπώμενο sissy bar 14 ιντσών με μαξιλαράκι για την πλάτη του συνεπιβάτη.
  • Πακέτο Performance Custom: Ενισχύστε την απόκριση στο γκάζι και την επιτάχυνση στις μεσαίες στροφές, με το κιτ αύξησης της ροπής (Torque kit) Screamin’ Eagle® Stage II, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τον κινητήρα Milwaukee-Eight 107, καθώς και με το Screamin’ Eagle Pro Street Tuner για να το ρυθμίσετε. Ολοκληρώστε το πακέτο με ένα ελεύθερης και υψηλής ροής και απόδοσης φίλτρο αέρα Screamin’ Eagle, καθώς και με τελικά Screamin’ Eagle Street Cannon, τα οποία προσφέρουν ένα βαθύ και συναρπαστικό ήχο. Είναι ένα πακέτο αναβάθμισης των επιδόσεων που είναι συμβατό με τις προδιαγραφές για οδήγηση στο δημόσιο οδικό δίκτυο και καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση του βασικού εξοπλισμού, όταν τοποθετείται από έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Harley-Davidson.
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO