spot_img

2020 Kawasaki Ζ650

2020 Kawasaki Ζ650

 Ως ο καινοτόμος ηγέτης στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των naked μοτοσυκλετών, η Kawasaki δεν αρκείται στην επιτυχία της και η νέα Z650 εκφράζει τη φρέσκια προσέγγιση του δημοφιλούς μοντέλου μεσαίου κυβισμού, που έχει κατακτήσει την καρδιά των φίλων της “γυμνής” γοητείας.

Κατασκευασμένη με τη μοναδική φιλοσοφία Sugomi της Kawasaki – που συνδυάζει τη μηχανολογική και στυλιστική υπεροχή του εργοστασίου – η Z650 συμπεριλαμβάνεται με υπερηφάνεια στη σειρά Ζ, η οποία εκτείνεται από τα 125 κ.εκ. μέχρι και τα 1000 κ.εκ. Από την πρώτη της εμφάνιση το 2017, η μυώδης Z650 έχει συναρπάσει τους αναβάτες της κατηγορίας μεσαίου κυβισμού. Με επιβλητική εμφάνιση που συνδυάζεται αρμονικά με διασκέδαση και ευκολία στην οδήγηση, απευθύνεται στους έμπειρους μοτοσυκλετιστές, αλλά και σε όλους όσοι μπήκαν πρόσφατα στον κόσμο των δύο τροχών. Σχεδιασμένη για να μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης A2, η Z650 διαθέτει στενού προφίλ πλαίσιο και ζωηρό, προβλέψιμο κινητήρα. Αποτελεί το σημαντικό βήμα προς ένα μεγαλύτερο μοντέλο Z, που για πολλούς είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα που θα θελήσουν ή θα χρειαστούν ποτέ.

2020_Z650_BK2_STU (3) resized

 Η ευελιξία του κινητήρα από την εκκίνηση μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου και η ευελιξία σε αστικό περιβάλλον, είναι μόλις δύο από τα αναγνωρισμένα δυνατά σημεία της Z650. Ο 2-κύλινδρος κινητήρας προσφέρει αυτοπεποίθηση στην πόλη, αλλά και στις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου, με ή χωρίς συνεπιβάτη. Η άνεση σε κάθε περιβάλλον εξασφαλίζεται και από την ανανεωμένη και πιο άνετη σέλα. Για το 2020, η Z κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός με την προσαρμογή μιας εντυπωσιακής έγχρωμης οθόνης πολλαπλών λειτουργιών TFT 10,9 εκατοστών, η οποία αντικαθιστά τα προηγούμενα όργανα και προσθέτει στοιχεία όπως είναι η ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, η λυχνία αλλαγής ταχυτήτων, ο μετρητής καυσίμου και η ένδειξη οικονομικής οδήγησης. Περιλαμβάνει επίσης διάφορες καινοτομίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση με Smartphone μέσω Bluetooth.Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης στον βασικό της εξοπλισμό, φώτα LED μπροστά και πίσω, καθώς και ελαστικά Dunlop Sportmax Roadsport 2.

2020_Z650_GN1_STU (2) resized

 Z σημαίνει στυλ και μόδα, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Z650 έχει πλέον τη δυνατότητα να συνδεθεί με το smartphone του ιδιοκτήτη της. Η σύνδεση μέσω Bluetooth είναι απλή και μέσω της εφαρμογής Rideology της Kawasaki, οι λειτουργίες όπως είναι η πλοήγηση GPS και οι πληροφορίες για την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση είναι εύκολα προσβάσιμες, μαζί με όλες τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις. Η Z650 του 2020 ανεβάζει τον τομέα της άνεσης σε πολύ υψηλό επίπεδο, με νέων προδιαγραφών σέλα που διαθέτει βαθύτερο και πιο πλούσιο γέμισμα, επιτρέποντας την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων αποστάσεων με ή χωρίς συνεπιβάτη και παρέχοντας σιγουριά σε συνδυασμό με μεγάλη άνεση.

2020_Z650_WT1_STU (2) resized

Το πλαίσιο της Z650 είναι ένα χωροδικτύωμα που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιβλητική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Παραμένει αμετάβλητο με γωνίες που τονίζουν το επιθετικό στυλ που έχει κάνει τόσο επιτυχημένο αυτό το μοντέλο. Και φυσικά, η νέα εμφάνιση απαιτεί και νέα χρώματα, οπότε τρεις επιλογές θα είναι διαθέσιμες για το 2020. Το Candy lime green / metallic spark black είναι βέβαιο ότι θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές, ενώ το metallic spark black από μόνο του, θα είναι η επιλογή για ένα πολύ ευρύ κοινό. Η διχρωμία pearl blizzard white / metallic spark black είναι η τρίτη και τελευταία από τις τρεις υπέροχες χρωματικές επιλογές της Z650.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO