Μοτοσυκλέτες

Harley-Davidson Freedom Promise black

Οδήγησε την ελευθερία σου σε άλλο επίπεδο

 

Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τον ερχομό των Χριστουγέννων και η Harley-Davidson κατάφερε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα για άλλη μία φορά, φέρνοντας την “μαγεία” των γιορτών ακόμη πιο κοντά. Και ο λόγος; Η νέα απίστευτη προσφορά που οδηγεί την επιλογή της επόμενης σου μοτοσυκλέτας, σε άλλο επίπεδο…

Freedom Promise

H τελευταία αλλά και η καλύτερη προσφορά για το 2019, έρχεται από την Harley-Davidson Athena. Όσοι αγοράσουν ένα καινούριο Iron 883 MY20 μέχρι τις 31/12/2019, έχουν τη δυνατότητα να το ανταλλάξουν, στην αρχική τιμή αγοράς με οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα έτους 2020-2021, μετά από ένα χρόνο.

Η Harley-Davidson αντιλαμβάνεται ότι σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, η ελευθερία στην επιλογή αποτελεί προτεραιότητα και το προσφέρει, κάνοντας δυνατή την απόκτηση, σε σύντομο χρόνο, μίας από τις πιο περιζήτητες μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson - Softail, Touring, Trike ή οποιαδήποτε άλλη H-D μοτοσυκλέτα μεγαλύτερης κατηγορίας - αγοράζοντας σήμερα ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20.

Photo_3

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Harley-Davidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος μας, για να σε ενημερώσει πως θα κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20 με 10.590€  και να λάβεις “υπόσχεση ελευθερίας” για την επόμενη H-D μοτοσυκλέτα σου.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.