spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑHarley-Davidson – Freedom Promise

Harley-Davidson – Freedom Promise

Harley-Davidson Freedom Promise black

 

Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τον ερχομό των Χριστουγέννων και η HarleyDavidson κατάφερε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα για άλλη μία φορά, φέρνοντας την “μαγεία” των γιορτών ακόμη πιο κοντά. Και ο λόγος; Η νέα απίστευτη προσφορά που οδηγεί την επιλογή της επόμενης σου μοτοσυκλέτας, σε άλλο επίπεδο…

Freedom Promise

H τελευταία αλλά και η καλύτερη προσφορά για το 2019, έρχεται από την HarleyDavidson Athena. Όσοι αγοράσουν ένα καινούριο Iron 883 MY20 μέχρι τις 31/12/2019, έχουν τη δυνατότητα να το ανταλλάξουν, στην αρχική τιμή αγοράς με οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα έτους 2020-2021, μετά από ένα χρόνο.

Η HarleyDavidson αντιλαμβάνεται ότι σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, η ελευθερία στην επιλογή αποτελεί προτεραιότητα και το προσφέρει, κάνοντας δυνατή την απόκτηση, σε σύντομο χρόνο, μίας από τις πιο περιζήτητες μοτοσυκλέτες της HarleyDavidson Softail, Touring, Trike ή οποιαδήποτε άλλη HD μοτοσυκλέτα μεγαλύτερης κατηγορίας – αγοράζοντας σήμερα ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20.

Photo_3

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της HarleyDavidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος μας, για να σε ενημερώσει πως θα κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20 με 10.590€  και να λάβεις “υπόσχεση ελευθερίας” για την επόμενη HD μοτοσυκλέτα σου.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO