spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΝΕΟ THRUXTON RS 2020

ΝΕΟ THRUXTON RS 2020

Η ‘Thruxton’ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως μια θρυλική αγωνιστική μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε μετά από την τεράστια επιτυχία στον  αγώνα Thruxton 500 και στο Isle of Man TT, εμπνέοντας μια ολόκληρη γενιά ένθερμων cafe racers.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη του θρύλου. Η νέα Thruxton RS συνδυάζει το αυθεντικό σχεδιαστικό cafe racer DNA και το μοναδικό στυλ του πρώτου μοντέλου με τις σύγχρονες Thruxton δυνατότητες, ενώ παράλληλα θέτει εντελώς νέα δεδομένα σε ότι αφορά τις επιδόσεις, με πιο ισχυρό κινητήρα, πιο απόλυτο χειρισμό cafe racer  και ακόμη πιο σύγχρονο στυλ, φινίρισμα και λεπτομέρεια.

Thruxton RS - Lifestyle 15

Υψηλότερης ισχύος, αναβαθμισμένος κινητήρας Thruxton RS

Η νέα Thruxton RS παρέχει μεγαλύτερη ισχύ κατά 8PS από το προηγούμενο μοντέλο Thruxton R. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω σημαντικών αναβαθμίσεων στον κινητήρα, στις οποίες περιλαμβάνονται υψηλής συμπίεσης έμβολα, ανασχεδιασμένες εισαγωγές και νέου προφίλ εκκεντροφόρος, ένα δευτερεύον σύστημα αέρα και μια ολόκληρη σειρά από ελαφρύτερα εξαρτήματα. Περιλαμβάνονται:

  • Χαμηλής αδράνειας στροφαλοφόρος άξονας
  • Συμπλέκτης
  • Αντικραδασμικοί άξονες
  • Rare-Earth εναλλάκτης
  • Καπάκι εκκεντροφόρου από μαγνήσιο
  • Καπάκια κινητήρα με λεπτό τοίχωμα

Εκτός από μεγαλύτερη ισχύ, η Thruxton RS αποδίδει ναι υψηλότερη ροπή από χαμηλά και σε όλο το φάσμα των στροφών. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 112Nm / 4.850 σ.α.λ., 700 σ.α.λ. χαμηλότερα από το προηγούμενο μοντέλο.

Thruxton RS - Engine LH

Αυτές οι αναβαθμίσεις προσέφεραν μείωση της αδράνειας κατά 20% και έναν πιο αποδοτικό κινητήρα Thruxton RS που ανεβάζει πιο πολλές στροφές και τις διατηρεί για περισσότερο χρόνο, ανεβάζοντας 500 περισσότερες στροφές από την Thruxton R.

Τα χαρακτηριστικά διπλά κουρμπαριστά τελικά της εξάτμισης της Thruxton RS περιλαμβάνουν νέο καταλυτικό μετατροπέα που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5 και προσφέρει χαμηλότερους ρύπους και τον ασύγκριτο βρετανικό αγωνιστικό 2-κύλινδρο ήχο. Είναι πλούσιος, βαθύς και ταιριάζει απόλυτα με τον θρυλικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Πίσω από το στυλάτο περίβλημα βρίσκεται ένα προσεκτικά ενσωματωμένο σύστημα υγρόψυξης που επηρεάζει ελάχιστα την εικόνα της μοτοσυκλέτας. Χάρη στην πλήρη κάλυψη των προδιαγραφών Euro 5, η Thruxton RS παράγει πολύ μειωμένους ρύπους και παρέχει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου. Αν συνυπολογιστεί και το μεγάλο διάστημα της πρώτης συντήρησης που φτάνει στα 16.000 χλμ., μειώνεται σημαντικά το κόστος κτήσης της μοτοσυκλέτας.

 

Ακόμη πιο ευέλικτος και διαισθητικός χειρισμός cafe racer

Η σημαντική μείωση βαρών σε όλη τη μοτοσυκλέτα έκαναν την Thruxton RS ελαφρύτερη κατά έξι κιλά από την Thruxton R, για ακόμη πιο δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό. Η μείωση επετεύχθη μέσω αναβαθμισμένων εξαρτημάτων στον κινητήρα και ελαφρύτερης μπαταρίας.

Εκτός από τη μείωση βάρους, η Thruxton RS διαθέτει νέες κορυφαίες για την κατηγορία ακτινικές monobloc δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo M50 και διπλούς πλευστούς δίσκους Brembo, που παρέχουν εξαιρετική ισχύ πέδησης. Διαθέτει επίσης, μοναδικά αγωνιστικών προδιαγραφών ελαστικά Metzeler Racetec RR, τα οποία παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση..

Thruxton RS - Brembo caliper

Η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με αγωνιστικών προδιαγραφών ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι Showa big piston και αποκλειστικά πλήρως ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ Öhlins με δοχείο αερίου, τα οποία συμβάλουν στην εξαιρετική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.


Πιο μοντέρνο και σύγχρονο στυλ

Ένα θρυλικό όνομα που έχει δημιουργήσει μια συναρπαστική ιστορία και αντιπροσωπεύει μια γενιά cafe racers. Η Thruxton είναι μια μοναδική, όμορφη και αυθεντική μοτοσυκλέτα και η ολοκαίνουρια έκδοση RS αποτελεί την εξέλιξη αυτού του εμβληματικού μοντέλου. Με όλο το θρυλικό αυθεντικό cafe racer DNA της Triumph σε ένα κατάμαυρο custom σύνολο με μυώδη παρουσία και με μια σειρά από όμορφης σχεδίασης αποκλειστικά χαρακτηριστικά, η Thruxton RS είναι η πιο ολοκληρωμένη Thruxton που κατασκευάστηκε ποτέ..

Thruxton RS - Lifestyle 18

Η νέα Thruxton RS διατίθεται με στάνταρ μονόσελο bullet, το οποίο τονίζει το αυθεντικό cafe racer στυλ της μοτοσυκλέτας και είναι βαμμένο στο χρώμα της μοτοσυκλέτας. Ένα κιτ σέλας συνεπιβάτη υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό και είναι διαθέσιμο με διπλή σέλα και μαρσπιέ κατόπιν παραγγελίας.  

Η νέα Thruxton RS διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές:

Jet Black

Thruxton RS Front 3-4 - Jet black

Matt Storm Grey και Matt Silver Ice

Thruxton RS Front 3-4 - Matt storm grey and matt silver ice
 
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO