Μοτοσυκλέτες

Γνήσια, Ασύγκριτη Τελειότητα

Η όμορφη και καινοτόμα Triumph Bobber παρουσιάστηκε το 2017, δημιούργησε μια νέα κλασική υπο-κατηγορία και ενέπνευσε μια νέα γενιά ένθερμων αναβατών, χάρη στην αυθεντικότητά της, το χειροποίητο στυλ custom και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της.

Τώρα, παρουσιάζεται το τρίτο ολοκαίνουριο Triumph Factory Custom μοντέλο. Η Bobber TFC ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, με υπερπολυτελή φινιρίσματα και λεπτομέρειες, υψηλότερης απόδοσης και ροπής κινητήρα 1200 κ.εκ., ελαφρύτερο πλαίσιο υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίου επιπέδου εξοπλισμό και τεχνολογία TFC..

Με ακόμη πιο έντονο στυλ custom, ισχύ και απόδοση, η απίστευτη Bobber TFC είναι η νέα ναυαρχίδα της πολύ επιτυχημένης γκάμας Bobber.

Σπάνια, όμορφη και πραγματικά μοναδική, αυτή η τρίτη εκπληκτική μοτοσυκλέτα TFC διαθέτει τα καλύτερα της βρετανικής μηχανολογίας, λεπτομέρειας και φινιρίσματος, σε μια σπάνια έκδοση που δεν επαναλαμβάνεται και παρέχει πολλά περισσότερα σε όλους τους τομείς.   

03

Περιορισμένη Έκδοση
Με μόλις 750 μονάδες προς πώληση παγκοσμίως, η Bobber TFC θα είναι μια από τις πιο αποκλειστικές και επιθυμητές Modern Classics της Triumph. Διαθέτει αποκλειστικά σήματα και προσόψεις οργάνων TFC με χρυσαφί λεπτομέρειες, καθώς και μοναδικής αισθητικής αριθμημένη πλακέτα στην πάνω βάση του τιμονιού. Κάθε μοτοσυκλέτα θα είναι πραγματικά μοναδική και δεν θα επαναλαμβάνεται.

06

Κάθε ιδιοκτήτης της Bobber TFC θα λαμβάνει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο TFC, το οποίο θα είναι αποκλειστικό για τη μοτοσυκλέτα του. Θα περιλαμβάνει αριθμημένη επιστολή με ιδιόχειρη υπογραφή του CEO της Triumph Nick Bloor, ένα προσωποποιημένο βιβλίο custom build, μια όμορφη κουκούλα Bobber TFC, μια θήκη εγγράφων TFC και μια αποκλειστική δερμάτινη τσάντα σχάρας με λογότυπο TFC.

Περισσότερη ισχύς και ροπή από τον σημαντικά αναβαθμισμένο κινητήρα
Η νέα Bobber TFC αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ κατά 10 PS (αυξημένη κατά 13%) από τα μοντέλα Bobber και Bobber Black. Αυτό επετεύχθη μέσω σημαντικών αναβαθμίσεων στον κινητήρα που περιλαμβάνουν ελαφρύτερα εξαρτήματα όπως είναι ο χαμηλής αδράνειας στροφαλοφόρος άξονας, ο συμπλέκτης, οι αντικραδασμικοί άξονες, οι “νεκροί” άξονες (δεν μεταδίδουν κίνηση), ο εναλλάκτης rare-earth, το κάλυμμα εκκεντροφόρου από μαγνήσιο, τα λεπτού τοιχώματος καπάκια του κινητήρα και οι σωλήνες της εξάτμισης. Εκτός από υψηλότερη ισχύ, η Bobber TFC παρέχει μεγαλύτερη ροπή στις χαμηλές στροφές και σε όλο τους το φάσμα. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 110Nm, η οποία είναι κατά 4 Nm υψηλότερη από των μοντέλων Bobber και Bobber Black. Ο σημαντικά αναβαθμισμένος κινητήρας HT ανεβάζει στροφές ψηλότερα κατά 500 σ.α.λ., με την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου να ξεκινά στις 7.500 σ.α.λ.

04

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης, μια αποκλειστική εξάτμιση που σχεδιάστηκε ειδικά για την Bobber TFC, με τελικά τιτανίου της Arrow με τάπες από ανθρακονήματα, τα οποία προσφέρουν τον ασύγκριτο βαθύ βρετανικό 2-κύλινδρο ήχο. 

07

Ελαφρύτερη με Υψηλότερες Προδιαγραφές
Η σημαντική μείωση βάρους σε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα κάνουν την Bobber TFC περίπου πέντε κιλά ελαφρύτερη από την Bobber Black και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην οδήγηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω βελτιωμένων εξαρτημάτων στον κινητήρα, εξωτερικών τμημάτων από ανθρακονήματα, δοκών αλουμινίου στο πλαίσιο, αφαίρεσης της ουράς και ελαφρύτερης μπαταρίας. Το τελικό βάρος, η γωνία κάστερ και το ίχνος της νέας Bobber TFC, όπως και η διαφορά με τις Triumph Bobber και Bobber Black, θα ανακοινωθούν μετά από την πιστοποίηση της μοτοσυκλέτας του Ιανουάριο του 2020.

Εκτός από τη μείωση βάρους, η Bobber TFC έχει κορυφαίο για την κατηγορία επίπεδο προδιαγραφών και εξοπλισμού, με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι Öhlins και ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση Öhlins.

Μοναδικές για την Bobber TFC είναι επίσης, οι υψηλών προδιαγραφών ακτινικές monobloc δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo M50 και οι δύο πλευστοί δίσκοι Brembo που προσφέρουν εξαιρετική ισχύ πέδησης. Οι αποκλειστικές προδιαγραφές συνεχίζονται και με ακτινική κεντρική αντλία Brembo και μανέτα φρένου MCS με ρύθμιση εύρους και απόστασης.

08

Το υψηλότερο επίπεδο δυνατοτήτων
Το επιπλέον πρόγραμμα οδήγησης Sport ανεβάζει το επίπεδο τεχνολογιών που εστιάζουν στον αναβάτη και συμπεριλαμβάνεται στα τρία προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την Bobber TFC (Rain, Road και Sport), τα οποία τώρα, ρυθμίζουν την χαρτογράφηση του γκαζιού και τις ρυθμίσεις του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα με τις οδικές συνθήκες και τος προτιμήσεις του αναβάτη. Ενεργοποιούνται μέσω του τελευταίας γενιάς συστήματος ride-by-wire, το οποίο βελτιώνει τη συμπεριφορά, την ασφάλεια και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

Για βελτιωμένη ορατότητα, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, η Bobber TFC διαθέτει πλήρη φωτισμό LED, ο οποίος περιλαμβάνει προβολέα LED με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (ανάλογα με τη νομοθεσία της κάθε χώρας), πίσω φλας πολλαπλών λειτουργιών (ανάλογα με τη νομοθεσία της κάθε χώρας), μικρών διαστάσεων μπροστινά φλας και φως πινακίδας κυκλοφορίας.

05

Η Bobber Triumph Factory Custom είναι επίσης εφοδιασμένη με νέα στυλάτα όργανα με όμορφη πρόσοψη που διαθέτει λογότυπο TFC και διακοσμητικό με νέο λογότυπο Triumph. Περιλαμβάνουν ψηφιακό μενού, στο οποίο εμφανίζονται σημαντικές πληροφορίες που είναι προσβάσιμες μέσω των διακοπτών.

09

Το ABS και ο έλεγχος πρόσφυσης έχουν συμπεριληφθεί για μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο. Και τα δύο συστήματα είναι πολύ διακριτικά τοποθετημένα χωρίς να επηρεάζουν οπτικά τη μοτοσυκλέτα. Είναι μικρών διαστάσεων και πολύ αποδοτικά  Ο συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπής μειώνει την καταπόνηση από τη χρήση της μανέτας και κάνει τη μοτοσυκλέτα, πιο άνετη στα μεγάλα ταξίδια και στην οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Το σύστημα ακινητοποίησης του κινητήρα περιλαμβάνει έναν αναμεταδότη μέσα στο νέο υψηλής αξίας κλειδί με χρυσό σήμα, το οποίο υπάρχει επίσης στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ TRIUMPH FACTORY CUSTOM

Η νέα προσφορά Triumph Factory Custom αντανακλά την ασύγκριτη επιρροή της Triumph στην custom σκηνή και το μοναδικό της πάθος και την εμπειρία των ομάδων σχεδιασμού και κατασκευής του εργοστασίου. Αυτό είναι ένα πάθος που έχει  γίνει εμφανές πολλές φορές, με ξεχωριστές μοτοσυκλέτες που έχουν δημιουργηθεί σε ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια, εντός του εργοστασίου. Από μοναδικές custom ambassador μοτοσυκλέτες, σε μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για τον κινηματογράφο και πολλές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, εκτός δρόμου, πίστας και αγώνων dragster. Όλες κατασκευάστηκαν για οδήγηση στο δρόμο και πολλές από αυτές για αγωνιστική χρήση. Η κάθε μια αποδεικνύει το μεγάλο ταλέντο και την ασύγκριτη εμπειρία της ομάδας Triumph factory custom στη σχεδίαση και τη δημιουργία χειροποίητης custom τέχνης.  

Η γέννηση της προσφοράς TFC, με τις Triumph TFC Bobber και Scrambler του 2014 και τις απίστευτες Thruxton TFC και Rocket 3 TFC προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον του τύπου σε όλο τον κόσμο και οδήγησε σε πολλές προ-παραγγελίες πελατών. Η παρουσίαση του τρίτου μοντέλου TFC σηματοδοτεί τη δέσμευση της Triumph στη δημιουργία των πιο όμορφων, αποκλειστικών και επιθυμητών μοτοσυκλετών που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, με ακόμη περισσότερα μοντέλα TFC που θα ακολουθήσουν.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok