spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑMV Agusta Superveloce 800

MV Agusta Superveloce 800

To “εργαστήριο” της MV Agusta δήλωσε την εμφάνισή του στην σύγχρονη τάση των νεορετρό με την Superveloce 800. Αντλώντας έμπνευση από τα 37 παγκόσμια πρωταθλήματα που κατέχει βασίστηκε πάνω στην F3 800, μια ελαφριά και δυνατή μοτοσυκλέτα, για να χτίσει την Supeveloce 800.

sv-3-4-post-dx

Πράγματι κάτω από το εντυπωσιακό ρούχο υπάρχει η γρήγορη τρικύλινδρη με όμοια εργονομία, που μπορεί να αλλάξει με την αλλαγή της θέσης των ρυθμιζόμενων μαρσπιέ. Το φαίρινγκ το φτιάχνουν από ανθρακόνημα, με την κίτρινη πινελιά πάνω από τον στρογγυλό μεν αλλά led προβολέα, να ανασύρει μνήμες από προηγούμενες δεκαετίες, αυτές των ’70 και ’80.

sv-3-4-post-sx

Το επανασχεδιασμένο υποπλαίσιο σχεδιάστηκε για να επιτρέπει την μεταμόρφωση από κανονική μονοθέσια μοτοσυκλέτα σε διθέσια. Νέας σχεδίασης είναι η TFT οθόνη των οργάνων ενώ η διαφοροποίηση του ρεζερβουάρ για να δεχτεί τον δερμάτινο ιμάντα ασφάλισης θα παίξει βασικό ρόλο στην προσέλκυση όσων διστάζουν να την παραγγείλουν. Αν δεν πειστούν από τον δερμάτινο ιμάντα, θα πειστούν από την νέα διάταξη της εξάτμισης. Παραμένει 3 σε 1 σε 3, αλλά με τα τελικά να είναι ασύμμετρα τοποθετημένα, δυο από την δεξιά πλευρά της και το τρίτο στην αριστερή.Το να πεις ότι είναι όμορφη δεν της αρκεί, το πανέμορφη θα της ταίριαζε περισσότερο και το ότι δεν θα αποτελέσει έμπνευση για όσους παίζουν με custom και café racer είναι ένα στοίχημα που δεν θα βάζαμε.     

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO