spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑKawasaki W800 Street / Café

Kawasaki W800 Street / Café

Μία από τις πιο διαχρονικές και εμβληματικές σειρές μοτοσυκλετών της Kawasaki, η W επιστρέφει με δύο νέα μοντέλα, W800 Street και W800 Café.

Επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι η κλασική ομορφιά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, οι μοτοσυκλέτες W έχουν τις ρίζες τους στο ιστορικό μοντέλο της Kawasaki  W1 650 που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 50 χρόνια, το 1966, αποτελώντας στην εποχή του τη μεγαλύτερη σε κυβισμό τετράχρονη ιαπωνική μοτοσυκλέτα.

Έχοντας λίγα κοινά σημεία με τις προηγούμενες εκδόσεις, οι W800 Street και Café είναι 90% νέες, με ένα πλήθος σχεδιαστικών και τεχνικών αλλαγών.

19EJ800C_40RGY1DRS3CG_A

Εξοπλισμένα με ένα πλήρως καινούργιο πλαίσιο, τα νέα μοντέλα έχουν πιο ισχυρό και σύγχρονο σύστημα φρένων, που περιλαμβάνει, για πρώτη φορά σε μοντέλο W, πίσω δίσκο και ABS. Το νεορετρό χαρακτήρα των μοτοσυκλετών τονίζει ο νέος LED προβολέας.

Ο αερόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 773cc, με σήμα κατατεθέν τον οδηγούμενο από κωνικά γρανάζια εκκεντροφόρο, διατηρεί την κλασική εμφάνιση, αλλά προσαρμόζεται πλέον στις προδιαγραφές Euro4 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 47 PS*, συμβατή με τα διπλώματα οδήγησης Α2.

Με αυθεντική, κλασική γοητεία, οι νέες W800 Street και Café θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του διαχρονικού στυλ και της απέριττης απλότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα τις ανέσεις, την ασφάλεια και τη συμπεριφορά μιας σύγχρονης μοτοσυκλέτας.

*Τα τελικά, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2019.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO