spot_img

Kawasaki Z400

Η Kawasaki επεκτείνει την οικογένεια supernaked μοτοσυκλετών Ζ με την προσθήκη του νέου μοντέλου μεσαίου κυβισμού Z400.

Προικισμένο με τη μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα Sugomi της σειράς Ζ, το νέο Z400 διαθέτει επιθετική, sport εμφάνιση που τονίζεται από το νέο, ισχυρό LED προβολέα. Η εντυπωσιακή σχεδίαση δίνει την αίσθηση μεγαλύτερης σε κυβισμό μοτοσυκλέτας.

Στην καρδιά του Z400 βρίσκεται ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 399cc της Kawasaki που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Ninja 400,  με μέγιστη ισχύ 45 PS και συμπλέκτη Assist & Slipper. Εξελίσσοντας την επιτυχημένη πλατφόρμα του απερχόμενου Ζ300, το νέο Z400 είναι πιο δυνατό αλλά και πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

19ER400D_540GN1DRF3CG_A

Με πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, που θυμίζει την εμβληματική Ninja H2, το Ζ400 διαθέτει χαμηλό βάρος (167 kg) και προσφέρει ελαφρύ, γρήγορο χειρισμό και ευελιξία. Σε συνδυασμό με τη φιλική εργονομία και το χαμηλό ύψος σέλας, το νέο Ζ400 είναι μια προσιτή και εύχρηστη μοτοσυκλέτα, ιδανική για τους αναβάτες της κατηγορίας Α2.

Ο πίνακας οργάνων με ευανάγνωστη διάταξη παρέχει στον αναβάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση, όπως ένδειξη σχέσης ταχύτητας, κατανάλωση καυσίμου και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.

Με ακαταμάχητο sport χαρακτήρα Ζ και κορυφαίες για την κατηγορία του επιδόσεις, το Z400 θα κάνει πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO