spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ2017 HARLEY DAVIDSON STREET ROD

2017 HARLEY DAVIDSON STREET ROD

Harley Davidson Logo• Μια μυώδης μεσαίου βάρους μοτοσικλέτα με βελτιωμένη απόδοση, καλύτερο κράτημα και ακόμη πιο επιθετική θέση οδήγησης
• Ο νέος κινητήρας υψηλής απόδοσης Revolution X™ 750 V-twin του Street Rod™, παρέχει περισσότερη ισχύ και ροπή σε μεγαλύτερο εύρος στροφών
• Η νέα γεωμετρία του πλαισίου και οι τροχοί 17 ιντσών μπροστά και πίσω, προσφέρουν ταχύτερο και πιο αξιόπιστο έλεγχο του τιμονιού
• Το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλιοστών συνδυάζεται με πίσω αμορτισέρ που διαθέτουν δοχείο αζώτου.
• Δύο δίσκοι 300 χιλιοστών μπροστά και σύστημα ABS ατον στάνταρ εξοπλισμό
• Οι τρεις χρωματικές επιλογές ενισχύουν ακόμη περισσότερο το Dark Custom™ στιλ του Street RodHD Street Rod-60 11

Για το 2017, το νέο Harley-Davidson® Street Rod™ τραβά τα βλέμματα και υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία. Βασίστηκε στην πλατφόρμα Street και σχεδιάστηκε για να κυριαρχεί στο αστικό οδικό δίκτυο, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

HD Street Rod-60 13Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας Revolution™ X 750 ρυθμίστηκε ειδικά για να αποδίδει περισσότερη ροπή στις μεσαίες και μεγαλύτερη ισχύ στις υψηλές στροφές, ενω η κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου ανέβηκε ψηλότερα. Ο μεγαλύτερος κινητήρας συνδυάζεται με πιο κοφτερή γεωμετρία πλαισίου και επιθετική θέση οδήγησης. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει επίσης στις αναρτήσεις, τα φρένα και τους τροχούς.

Και οι γραμμές του Street Rod είναι μοναδικές. Η επιβλητική του εμφάνιση εκφράζει απόλυτα το Harley-Davidson Dark Custom™ στιλ (με αρκετές δόσεις HD Street Rod-60 12από flat-track ατσάλι) και ξεχειλίζει από χαρακτήρα, με επιθετική εμπροσθοβαρή υπόσταση, που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το Street Rod θα διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές:

•Vivid Black
•Charcoal Denim
•Olive Gold

Mathew Weber, Harley-Davidson chief engineer:
“Ο νέος κινητήρας υψηλής απόδοσης Revolution X 750 του Street Rod διαθέτει νέους εκκεντροφόρους, νέας σχεδίασης κεφαλές, περισσότερη συμπίεση και μεγαλύτερο εύρος ωφέλιμων στροφών. Τραβά την προσοχή σας. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε παρά να εφοδιάσουμε τη μοτοσικλέτα με ένα ευέλικτο και επιθετικό πλαίσιο ανάλογο με την ισχύ του κινητήρα. Ένα ιδανικό πλαίσιο για αξιοπιστία και ευελιξία στο αστικό οδικό δίκτυο. Ο χαρακτήρας της μοτοσικλέτας και η αρμονία μεταξύ σέλας και μαρσπιέ με το φαρδύ τιμόνι, παρέχουν ιδανικό έλεγχο στον HD Street Rod-60 14αναβάτη. Είναι γεγονός ότι το Street Rod είναι και δείχνει εντυπωσιακό. Δεν έχει ξεφύγει καθόλου από τον αρχικό μας σχεδιασμό και μας γεμίζει υπερηφάνεια!”

Περισσότερη ροπή στις μεσαίες, μεγαλύτερη ισχύς στις υψηλές στροφές και επιπλέον 1.000 σ.α.λ…
Ο υγρόψυκτος υψηλής απόδοσης κινητήρας Revolution X 750 8V 60° V-Twin του Street Rod, διαθέτει έναν εκκεντροφόρο επί κεφαλής, παράγει 18% μεγαλύτερη ισχύ και 8% περισσότερη ροπή από το Street 750. Η μέγιστη ισχύς αποδίδεται στις 8.750 σ.α.λ., με την μέγιστη ροπή να αποδίδεται στις 4.000 σ.α.λ. Ρυθμίστηκε για εξαιρετική απόδοση μεταξύ 4.000 και 5.000 σ.α.λ., με άφθονη ισχύ στις μεσαίες στροφές που είναι πλήρως αξιοποιήσιμη σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητας φίλτρο αέρα, νέα διπλά σώματα γκαζιού 42 χιλιοστών, νέες 4-βάλβιδες κεφαλές και μεγάλης ανύψωσης εκκεντροφόρους, καθώς και υψηλότερης χωρητικότητας τελικό εξάτμισης. Τα πάντα σχεδιάστηκαν για αύξηση της ροής αέρα και μέγιστη αποδοτικότητα. HD Street Rod-60 15Η σχέση συμπίεσης ανέβηκε από 11.0:1 σε 12.0:1 και η κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου από τις 8.000 σ.α.λ. στις 9.000 σ.α.λ.

Η πιο κοφτερή γεωμετρία, οι νέες αναρτήσεις και τα φρένα παρέχουν ευελιξία και πολύ καλό έλεγχο.
Το πλαίσιο του Street Rod σχεδιάστηκε για να ταιριάξει με τις αυξημένες επιδόσεις του κινητήρα. Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει στιβαρό ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών και ελαφριές βάσεις αλουμινίου. Η γωνία κάστερ μίκρυνε από τις 32° στις 27° για ταχύτερους ελιγμούς.

Τα νέα πίσω αμορτισέρ διαθέτουν εξωτερικό δοχείο αζώτου για αύξηση της χωρητικότητας του υγρού και διατήρηση σταθερής απόσβεσης. Η διαδρομή ανέβηκε κατά 31% στα 117 χιλιοστά. Το ψαλίδι έγινε λίγο πιο μακρύ για να τοποθετηθούν τα ψηλότερα αμορτισέρ και απέκτησε πιο σπορ εμφάνιση.

HD Street Rod-60 16Το νέο σχήμα της σέλας σχεδιάστηκε για να διατηρεί τον αναβάτη στη θέση του και το ύψος της ανέβηκε στα 765 χιλιοστά, προσφέροντας καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση. Το Street Rod διαθέτει επίσης νέες χυτές μανέτες φρένου και συμπλέκτη, καθώς και μαρσπιέ αλουμινίου που βοηθούν στον έλεγχο και επιτρέπουν ασφαλή πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος, όταν σταματά η μοτοσικλέτα. Για πιο σπορ επιδόσεις,η γωνία κλίσης αυξήθηκε από τις 28.5° αριστερά και δεξιά, στις 37.3° δεξιά και 40.2° αριστερά.

Το επίπεδο τιμόνι σε στιλ dragster παρέχει επιθετική θέση οδήγησης. Οι καθρέπτες στα τελειώματα του τιμονιού μπορούν να τοποθετηθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω και διαθέτουν ειδική σχεδίαση που επιτρέπει αναδίπλωση χωρίς να εμποδίζεται ο χειρισμός του τιμονιού από τον αναβάτη.

Το Street Rod είναι εφοδιασμένο με μαύρους αλουμινένιους ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών μπροστά και πίσω και νέα ακτινικά ελαστικά Michelin Scorcher 21 διαστάσεων 120/70 R17V μπροστά και HD Street Rod-60 17160/60 R17V πίσω. Διαθέτει επίσης δαγκάνες δύο εμβόλων και δισκόφρενα 300 χιλιοστών, καθώς και σύστημα ABS που παρέχει σίγουρο και ασφαλές φρενάρισμα. Το “έξυπνο” σύστημα συναγερμού της Harley-Davidson ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσικλέτας.

Dark Custom με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά και με έντονη προσωπικότητα που το κάνει να ξεχωρίζει.
Το Street Rod συνδυάζει τον αναβαθμισμένο κινητήρα και την εξαιρετική του συμπεριφορά, με μια μεγάλη δόση από Harley-Davidson Dark Custom στιλ. Το φαρδύ κατάμαυρο πιρούνι και οι τριπλές βάσεις συνδυάζονται αρμονικά με τον νέο ανεμοθώρακα speed (στα χρώματα της μοτοσικλέτας εκτός από το μαύρο κέντρο) και προσθέτουν όγκο στο μπροστινό σύστημα. Η νέα ουρά με τον τρυπητό λασπωτήρα σχεδιάστηκαν με τρόπο που να περιορίζεται ο όγκος του πίσω μέρους HD Street Rod-60 10της μοτοσικλέτας. Το πίσω φως και τα φλας διαθέτουν λυχνίες LED.

Το αυξημένο ύψος σέλας και οι τροχοί των 17 ιντσών παρέχουν σπορ εμφάνιση στο Street Rod, ενώ το νέας σχεδίασης καπάκι του φίλτρου αέρα και ο πιο βαθύς ήχος της εξάτμισης, τονίζουν την μυώδη σχεδίαση στου κινητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Harley-Davidson Street Rod και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά επισκεφθείτε το: www.h-dmediakit.com

Σχετικά με την Harley-Davidson Motor Company®
Από το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιεί όνειρα προσωπικής ελευθερίας με μοτοσικλέτες cruiser, touring και custom, με οδηγικές εμπειρίες και γεγονότα και με μια πληρέστατη σειρά από αυθεντικά Harley-Davidson ανταλλακτικά, αξεσουάρ, γενικό εξοπλισμό, εξοπλισμό αναβάτη και είδη ένδυσης και υπόδησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.h-d.com.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO