spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑLand Rover Legends

Land Rover Legends

Εκατοντάδες Land Rover όλων των ηλικιών και παραλλαγών συναντήθηκαν στην ατμοσφαιρική κληρονομιά Bicester επί Βρετανικού εδάφους, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη Βρετανική μάρκα.

Land Rover Legends _ 03

Από τη μεταπολεμική εποχή, έως και την σημερινή τεχνολογία, η εξέλιξη των οχημάτων αυτών και ο τεράστιος αριθμός παραλλαγών του έπαιξαν – και συνεχίζουν να παίζουν – σημαντικό ρόλο για  ιδιωτική, εμπορική και στρατιωτική χρήση. Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε και φέτος.

Land Rover Legends _ 04

Η εκδήλωση συγκέντρωσε κάποια από τα καλύτερα και πιο ιστορικά μοντέλα, άριστα αναπαλαιωμένα και σπάνιες μετατροπές, από τη σειρά 1 του 1948 έως τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Land Rover Legends _ 05

Το Land Rover Legends είναι μια εκδήλωση για όλους τους Land Rovers. Η κορυφαία συλλογή Land Rover του κόσμου, η συλλογή Dunsfold, διαθέτει  μια σειρά πολύ ειδικών οχημάτων για επίδειξη και εκτός από τα κύρια εκθέματα και τα οχήματα επίδειξης, 20 μεγάλες λέσχες Land Rover είχαν κατακλείσει  το χώρο της εκδήλωσης. Κάθε Land Rover που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ήταν κι ένα έκθεμα.

Land Rover Legends _ 06

Εκτός από τη φανταστική ποικιλία των πολύ ειδικών οχημάτων που παρουσιάστηκαν, οι λάτρεις της Land Rover βρήκαν πολλά άλλα πράγματα, όπως αυθεντικά ανταλλακτικά αναπαλαίωσης ιστορικών οχημάτων και διαφόρους άλλους προμηθευτές, απόλυτα εξειδικευμένους στο αντικείμενο αυτό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO