spot_img

Citroen 2 CV

Citroen 2CV sexy woman 51Το λάτρεψαν οι γυναίκες του πλανήτη!
Το ερωτεύτηκαν!
Ήταν για πολλά χρόνια ο τρόπος ζωής τους!
Όνομα θρύλος με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές, το Citroën 2CV, ήταν το απόλυτο μικρό οικονομικό αυτοκίνητο που κατασκευαζόταν από τη Citroen, από τις 7 Οκτωβρίου 1948 έως τις 27 Ιουλίου 1990. Συνολικά κατασκευάστηκαν 8.756.688 αυτοκίνητα στα 42 χρόνια Citroen 2CV sexy woman 19παραγωγής του.
Ο θρύλος 2CV έγινε life style, σημείο αναφοράς στον έρωτα, life style, κινηματογραφικός σταρ, γραμματόσημο, αυτοκίνητο περιπέτειας, αντικείμενο τέχνης, ήρωας των κόμικς, αυτοκίνητο αγώνων, τέχνη και πολλά ακόμη.

Γυναίκα και Citroen 2CV Μια ισχυρή σχέση για πάντα

Citroen 2CV sexy woman 11Οι γυναίκες όμως ήταν αυτές οι οποίες έδειξαν στην πράξη ότι το λάτρεψαν περισσότερο. Γδύθηκαν μπροστά του, αλλά και στο εσωτερικό του, φωτογραφήθηκαν ασταμάτητα με αυτό, μαζί του οι οίκοι μόδας λάνσαραν ακριβά ρούχα, ήταν για πολλές η επιλογή για γαμήλιο αυτοκίνητο, ήταν το καθημερινό τους εργαλείο μετακίνησης, ήταν ο τρόπος και η φιλοσοφία ζωής τους. Ήταν πάντα ένα κομμάτι από τη ζωή τους.
Η μεγαλύτερη απήχηση του 2CV σημειώθηκε Citroen 2CV sexy woman 13στην Ευρώπη κατά τη δεκαετία του 1960, αν και δεν συνέβη σε αντίστοιχο βαθμό σε όλες τις ηπείρους. Μολονότι το μοντέλο είχε τυπικώς παγκόσμια εμπορική διαθεσιμότητα, στην πράξη γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία μόνο στην Ευρώπη και σε αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Οι δύο συνεχόμενες παγκόσμιες πετρελαϊκές κρίσεις του 1973 και του 1979, είχαν ως αποτέλεσμα το 2CV να γνωρίσει δύο επιπλέον χρονικές περιόδους ακμής, λόγω της εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

Citroen 2V – Για πάντα μαζί με τη γυναίκα

Citroen 2CV sexy woman 16Στις 27 Ιουλίου 1990 και ώρα 16:30, το τελευταίο επίσημο αντίτυπο του θρυλικού μοντέλου, ένα γκρι Charleston με κωδικό 08KA 4813 PT, κύλησε από τη γραμμή παραγωγής και κατέληξε στον Διευθυντή του εργοστασίου του Μανγκουάλντε, τον Claude Hebert. Ωστόσο, κατά την επόμενη εβδομάδα, κατασκευάστηκαν 5 επιπλέον 2CV Spécial. Τρία από αυτά (ένα μπλε, ένα λευκό και ένα κόκκινο: τα τρία χρώματα της γαλλικής σημαίας) επρόκειτο να εκτεθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού Citroen 2CV sexy woman 23τον Οκτώβριο του 1990, αλλά τελικώς αυτή η σχεδιαζόμενη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Citroen 2CV: μια διαχρονική σχέση αγάπης με τις γυναίκες.

Το λάτρεψαν!
Το ερωτεύτηκαν!
Ήταν ένας τρόπος ζωής!
Ένας ανεπανάληπτος τρόπος ζωής!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO