spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑ70 χρόνια Lotus

70 χρόνια Lotus

Lotus 70 years 10Με ένα ιδιαίτερα προσεγμένο, καπνισμένο και “μαχητικό” video, η Lotus γιορτάζει τα 70 χρόνια συνεχούς δημιουργίας σπορ αυτοκινήτων.

Με ένα Exige Sport 410 και ένα Evora GT410 Sport , αλλά και με πολλά “λιωμένα” ελαστικά στην πίστα, η ιστορική αυτή εταιρεία το γιόρτασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Δείτε το υπέροχο video της Lotus:

Lotus 70 years 21Η Lotus Cars γιορτάζει την επέτειό της για την κατασκευή εξαιρετικών σπορ αυτοκινήτων, πριν από την εκδήλωση των 70ων γενεθλίων της, δημιουργώντας ένα μοναδικό φιλμ στην δοκιμαστική πίστα στη βάση της στο Hethel.

Αντί να βασίζεται σε τεχνητά βοηθήματα ή ηλεκτρονικά trickery, το νέο βίντεο αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσέγγιση του Lotus στα σπορ αυτοκίνητα, δείχνοντας τη δράση να ξετυλίγεται, με την τελευταία εναέρια λήψη να αποδεικνύει την ικανότητα των Lotus 70 years 13αυτοκινήτων και των οδηγών. Το δίδυμο των οδηγών Gavan Kershaw και Daniel Peck, οι οποίοι είναι μέλη της ομάδας της Lotus, είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνοι για την προετοιμασία, τις επιδόσεις και την ευελιξία κάθε Lotus ξεχωριστά, ακολουθώντας το μοναδικό DNA της μάρκας. Χρησιμοποιήθηκαν για το εορταστικό video τα καταξιωμένα μοντέλα Exige Cup 410 και Evora GT410 Sport.

Η Lotus εξακολουθεί και σήμερα να είναι προσκολλημένηστη φιλοσοφία και μεγαλοφυία του Lotus 70 years 15ιδρυτή της Colin Chapman. Πριν από 70 χρόνια, το 1948, ο Colin Chapman δημιούργησε το πρώτο του αυτοκίνητο σε ένα μικρό κλειστό γκαράζ στο Λονδίνο, ακολουθώντας τις δικές του θεωρίες για βελτιωμένη απόδοση. Δημιούργησε το Lotus Engineering το 1952 και από εκεί η εταιρεία συνέχισε να καινοτομεί. Αλλάζοντας την ίδια τη φύση και την πρόθεση του σχεδιασμού αυτοκινήτων για πάντα, ο Chapman βρισκόταν στην πρωτοπορία ενός νέου τρόπου σκέψης και οι έννοιές του είναι τόσο σημερινές όπως ήταν πριν από 70 χρόνια.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO