spot_img

Bentley Motors

100 years Bentley Motors 10Η Bentley Motors, που ιδρύθηκε στις 10 Ιουλίου 1919 και εισέρχεται στο 100ο έτος της δημιουργίας των πιο πολυτελών Grand Tourers στον κόσμο Για το λόγο αυτό η βρετανική μάρκα πολυτελείας τιμά τις δεκαετίες καινοτομίας, επιτευγμάτων και δεξιοτεχνίας δημιουργώντας μια ταινία μικρού μήκους.

Από την ένδοξη ιστορία του χθες, μέχρι το νέο Continental GT, η ταινία αγγίζει τους 100 years Bentley Motors 11εξαιρετικούς χαρακτήρες, τα αγωνιστικά επιτεύγματα και τα επιτυχημένα μοντέλα μέσα από τις δεκαετίες. Η ταινία χρησιμοποιεί έναν εντυπωσιακό συνδυασμό τρισδιάστατων σαρωτών που μετατράπηκαν σε ψηφιακά «μεταλλικά» γλυπτά. Με στυλιζαρισμένη απεικόνιση αρχείων και την τεχνολογία γραφικών κίνησης του Χόλιγουντ περιγράφεται η ιστορία της Bentley. Με την τεχνολογία 4k ALEXA Mini Camera και τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, η ταινία δημιουργήθηκε από την εταιρία The Olive, που κέρδισε Oscar.

Δείτε το υπέροχο video: The Story of Bentley Motors

100 years Bentley Motors 12Το video ξεκινά με τον W.O. Bentley να αγγίζει ένα χαρτί αλουμινίου (έμπνευση από το επαναστατικό έμβλημα αλουμινένιας σχεδίασης) και περνά σε έναν τοίχο ο οποίος στη συνέχεια ζωντανεύει, ταξιδεύοντας τον θεατή σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον αιώνα καινοτομίας και επιτυχίας της Bentley.

Στη συνέχεια “ξεδιπλώνονται” τα θρυλικά Bentley Boys and Girls αστέρια, όπως και 100 years Bentley Motors 13το «Μπλοκ» και το Speed 8 που κέρδισε το Le Mans, μαζί με τον Woolf Barnato κατά τη διάρκεια της διάσημης κούρσας του στο «Blue Train». Η ταινία εμπνέεται επίσης από τα σχήματα, τις επιφάνειες και τα πολυτελή υλικά που έχουν καταστήσει τη Bentley την ανθεκτική αυτοκινητοβιομηχανία πολυτέλειας του σήμερα.

Το 1919 ο Walter Owen (W.O.) Bentley δημιούργησε μια εταιρεία με έναν απλό 100 years Bentley Motors 14στόχο: να κατασκευάσει “ένα γρήγορο αυτοκίνητο, ένα καλό αυτοκίνητο, το καλύτερο στην κατηγορία του”. Αυτή η κατευθυντήρια αρχή οδήγησε από τότε στην Bentley, ωθώντας τη μάρκα προς τα εμπρός και καθιστώντας τη ηγέτη στην πολυτέλεια των αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

Η 10η Ιουλίου 2018 σηματοδοτεί την έναρξη του 100ού έτους της Bentley και την 100 years Bentley Motors 23αντίστροφη μέτρηση μέχρι την 100η επέτειο της μάρκας το 2019.

Αυτό το εξαιρετικό ορόσημο – που επιτεύχθηκε μόνο από λίγες εταιρείες – θα αποτελέσει αιτία για τον εορτασμό της ιστορίας της εταιρείας και της παγκόσμιας επιτυχίας του σήμερα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO