spot_img

Margot Robbie

Η ηθοποιός Margot Robbie είναι η νέα πρέσβειρα ηλεκτροκίνητου οχήματος της Nissan, ξεκινώντας με το BladeGlider, το ριζοσπαστικό σπορ ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας, μια αγωνιστική διαδρομή τα μεσάνυχτα, Nissan Margot Robbie 10στο παγκοσμίου φήμης Grand Prix του Μονακό.

Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider με την μέγιστη ταχύτητα των 190 χλμ/ώρα, το οποίο φτάνει τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Με έμφαση στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Στο video που δημιουργήθηκε, η Margot Robbie θέτει τον ρυθμό στο ριζοσπαστικό τριθέσιο, οδηγώντας στις κλειστές στροφές του Μονακό πριν αγωνιστεί με ένα άλλο BladeGlider. Το ζευγάρι των σπορ αυτοκινήτων με τους 272PS, διαπερνούν από το χαρακτηριστικό τούνελ και με μια συναρπαστική πλοκή, καταλήγουν στην φινετσάτη πλατεία Καζίνο.

Στην ταινία, η πρωταγωνίστρια των κινηματογραφικών επιτυχιών “Ομάδα Αυτοκτονίας” και “O Λύκος της Wall Street” , επιδεικνύει τις θαρραλέες οδηγικές της ικανότητες με το Nissan BladeGlider στην Fairmont, μία από τις πιο διάσημες φουρκέτες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Nissan Margot Robbie 11To Nissan BladeGlider θα βρίσκεται στο 87ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, από τις 7 έως και τις 19 Μαρτίου 2017. Βασισμένο σε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 2013, το συγκεκριμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο, θεωρείται πρόδρομος μιας πληθώρας τεχνολογιών του μέλλοντος, συνδυάζοντας την Ευφυή Κινητικότητα, την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και τις συναρπαστικές δυνατότητες από την οδήγηση σπορ αυτοκινήτων.

Το Μόντε Κάρλο αποτέλεσε την ιδανική τοποθεσία για τη Nissan, για να αποκαλύψει την συναρπαστική νέα συνεργασία της με την Margot Robbie. Το Μονακό έχει μια πλούσια κληρονομιά στους αγώνες δρόμου και μια φιλόδοξη βιώσιμη στρατηγική για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κατά 50 τοις εκατό από το 2030.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO