spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣPeugeot Partner Teree electric

Peugeot Partner Teree electric

PEUGEOT PARTNERELECTRIC 15Στη Γενεύη σε λίγες μέρες η Peugeot θα παρουσιάσει επίσημα το Partner Tepee Electric,. Πρόκειται για την ηλεκτρική έκδοση του ανανεωμένου Partner Tepee , το οποίο προέρχεται από το Partner electric van και διαθέτουν την ίδια τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

Εμπορικά η καριέρα του ξεκινά από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Το σημαντικό είναι ότι η εταιρεία θα προσφέρει εγγύηση μπαταριών 8 ετών ή 100.000 χλμ, ενώ παράλληλα στον ηλεκτροκινητήρα η εγγύηση φτάνει στα 5 χρόνια ή στα 50.000 χλμ.PEUGEOT PARTNERELECTRIC 12

Το Peugeot Partner Tepee Electric, με αυτονομία 170 χλμ. είναι εξοπλισμένο με 2 μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 22,5 kWh που βρίσκονται τοποθετημένες στον πίσω άξονα. Τροφοδοτούν τον ηλεκτροκινητήρα ισχύος 49 kW (67 ίππων) με 200 Nm ροπής, που μεταφέρει την κίνηση εμπρός. Οι μπαταρίες φορτίζουν μέσω απλής οικιακής πρίζας σε 8,5 έως 15 ώρες, ανάλογα με την παροχή ρεύματος. PEUGEOT PARTNERELECTRIC 16Στην περίπτωση του ταχυφορτιστή, αυτό γίνεται σε 30 λεπτά και έως το 80% της φόρτισης.

Εσωτερικά ο διαθέσιμος χώρος είναι επαρκέστατος για 5 επιβάτες, με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 1.350 λίτρα και με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων να εκσφενδονίζεται στα 3.000 λίτρα. Παράλληλα στο εσωτερικό του διαθέτει 78 κρυφούς χώρους αποθήκευσης. Τέλος μέσω εφαρμογής στο smartphone ο οδηγός ενημερώνεται για το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών και για άλλες λειτουργίες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO