spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣRenault Mégane RX

Renault Mégane RX

Prodrive
Renault Megane RX 06Μια σημαντική αγωνιστική συνεργασία ανακοινώθηκε από την Prodrive επί Αγγλικού εδάφους. Η κορυφαία Prodrive, η Monster Energy και ο Γάλλος Guerlain Chicherit θα συνεργαστούν για τη δημιουργία ενός νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου με στόχο τη συμμετοχή για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 στο FIA World Rallycross Championship. Στο εντυπωσιακά ανερχόμενο World RX έχουν εμπλακεί τελευταία μεγάλοι κατασκευαστές αλλά κι κορυφαίοι οδηγοί και πρωταθλητές.

Renault Megane RX 05Ο Guerlain Chicherit είναι ένας Γάλλος ταλαντούχος οδηγός ο οποίος έχει ήδη συμβόλαιο με την Monster Energy και συμμετέχει σε πολύ συγκεκριμένους αγώνες. Τώρα ετοιμάζεται η δική του ομάδα με το ολοκαίνουργιο Renault Mégane RX.

Στόχος να είναι όλα έτοιμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018. Και το όλο εγχείρημα ξεκινά από την αρχή. Στη Βρετανία, στο “χειρουργείο” της Prodrive θα στηθεί το αυτοκίνητο από την αρχή, όπως και ο δίλιτρος τουρμπο κινητήρας. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα του World Rallycross επί Γαλλικού εδάφους, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO