spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Seat Ibiza

Νέο Seat Ibiza

New SEAT Ibiza 10Ένα περίπου μήνα πριν την επίσημη πρώτη του στο σαλόνι της Γενεύης, η Seat παρουσίασε τη νέα 5 γενιά του Ibiza. Η γενιά αυτή θα διατίθεται αποκλειστικά μόνο σε 5θυρο αμάξωμα. Με εντελώς νέα σχεδιαστική γραμμή, αντλεί πολλά στοιχεία από το μεγαλύτερο Leon, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω τμήμα του, αλλά κυρίως στο τελείωμα της οροφής. Τώρα με πιο δυναμική σχεδίαση, ποικιλία κινητήρων, έρχεται να στοχεύσει στην μικρή κατηγορία της Ευρώπης η οποία ανθεί τα τελευταία χρόνια.

Με ακαμψία στο αμάξωμα και πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά, το νέο Ibiza “πατάει” στη νέα πλατφόρμα MQB A0, αυτή των επόμενων VW Polo και Skoda Fabia. Η 5η αυτή γενιά του μοντέλου έχει 95 mm μακρύτερο μεταξόνιο, μικρότερο κατά 2 mm το μήκος, χαμηλότερο κατά 1 mm και φαρδύτερο κατά 87 mm.New SEAT Ibiza 18

Από πλευράς κινητήρων υπάρχουν δύο νέες προσθήκες, πολύ σημαντικές, ο 1,0 TSI βενζίνης με ισχύ 93 ή 113 ίππους και ο 1,5 βενζίνης TSI, με ισχύ 147 ίππους. Η υπόλοιπη γκάμα παραμένει η ίδια. Από πλευράς κιβωτίων θα υπάρχουν το χειροκίνητο μηχανικό 5 ή 6 σχέσεων, καθώς και το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη..

Σημαντικές βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν και στο εσωτερικό του νέου Ibiza.
Είναι εφοδιασμένο με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, του VW Group, οθόνη 5 ή 8 ιντσών, ηχοσύστημα 300 Watt, σύστημα πολυμέσων και ψυχαγωγίας, ενώ ο χώρος αποσκευών τώρα φτάνει τα 355 λίτρα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO