spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSkoda Kodiac Sportline

Skoda Kodiac Sportline

Skoda_Kodiaq_SportLine_ 01Η Τσέχικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα, λίγο πριν την επίσημη παρουσία του στη Γενεύη, το εντελώς νέο Kodiac Sportline. Πρόκειται για την πιο turing έκδοση του νέου Kodiac. Απευθύνεται σε πελάτες που δεν είναι fun της απόλυτης περιπέτειας, αλλά έχουν ανησυχίες περιπλάνησης.

Συνεπώς, η σπορτίβικη έκδοση του Kodiac παρουσιάστηκε με έντονο χρωματισμό, λίγο διαφορετικό προφυλακτήρα, με ράγιες οροφής, μαύρες προσθήκες στα πλαίσια των παραθύρων, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος και ζάντες 19 και 20 ιντσών.

Skoda_Kodiaq_SportLine_ 04Το νέο Kodiaq Sportline θα είναι διαθέσιμο σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη, με σύστημα τετρακίνησης και κινητήρες 1,4 TSI ισχύος 150 ίππων, 2,0 TSI 180 ίππων και τον 2.0 TDI των 150 και 190 ίππων.

Προσεκτική δουλειά έγινε στο εσωτερικό με καθίσματα alcantara με επενδύσεις σε ασημί ραφές, δερμάτινο τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων, LED φωτισμό και σύστημα Driving Mode Select.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη να γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο αυτό μοντέλο. Στη Γενεύη θα γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από το νέο Kodiaq Sportline.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO