spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo...

Η National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car,

Η National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car,

H National Car Rental, η Enterprise RentACar και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους.

Αποτελεί σημαντική διάκριση, η ανάδειξη των National Car Rental, Enterprise Rent -A- Car και Alamo Rent A Car στους 3 κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel + Leisure, σε αναγνώριση της δέσμευσης του οργανισμού για εξαιρετική ποιότητα και αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου Travel & Leisure Awards_04082022 (2)

Μέσα από τον θεσμό Worlds Best Awards οι αναγνώστες του Travel+Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρίες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αναγνώστες του αναγνωρισμένου «Travel + Leisure», κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και χωρίς εμπόδια.

Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τις εταιρίες ενοικίασης οχημάτων στις εξής κατηγορίες: εύρος επιλογής οχήματος, διαθεσιμότητα οχήματος, τοποθεσία ενοικίασης, επίπεδο εξυπηρέτησης και αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρία στο ‘Hall of Fame’ των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρίες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

Δελτίο Τύπου Travel & Leisure Awards_04082022 (3)

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό άρθρο του Travel + Leisure

https://www.travelandleisure.com/worlds-best/best-car-rental-companies-2022

Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στην αναγνώριση της National Car Rental και της Enterprise Rent A Car ως οι κορυφαίοι πάροχοι ενοικίασης οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε από την ετήσια Έρευνα Ενοικίασης Αυτοκινήτων και Επίγειων Μεταφορών του Business Travel News, όπου η National Car Rental διατηρεί την αήττητη πρώτη θέση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.businesstravelnews.com/Research/Car-Rental-Survey-Report/2022/National-Retains-Undefeated-Status

Και τα δύο βραβεία αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσης και της εξαιρετικής δουλειάς των μελών της ομάδας μας σε όλο τον κόσμο, και είμαστε περήφανοι που κάνουν το δίκτυό μας το καλύτερο στον κλάδο!

Το Travel + Leisure είναι η κορυφαία εταιρία ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο, με σχεδόν 20 ταξιδιωτικά εμπορικά ονόματα θερέτρων, ταξιδιωτικών κλαμπ και lifestyle. Είναι επίσης η μεγαλύτερη εταιρία ιδιοκτησίας παραθεριστικών μονάδων στον κόσμο σε 247 τοποθεσίες.

Το Travel + Leisure αποτελεί για έναν ταξιδιώτη την καλύτερη πηγή ιδεών για ταξίδια, επιλογές ξενοδοχείων, πτήσεων, οδηγούς πόλεων και ταξιδιωτικών συμβουλών από ειδικούς.

Δελτίο Τύπου Travel & Leisure Awards_04082022 (4)

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO