spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑεροδυναμική σιλουέτα streamliner για το νέο IONIQ 6

Αεροδυναμική σιλουέτα streamliner για το νέο IONIQ 6

Αεροδυναμική σιλουέτα streamliner για το νέο IONIQ 6
  • Το πρώτο σκίτσο του μοντέλου αναδεικνύει την αεροδυναμικά σμιλεμένη σιλουέτα streamliner της νέας EV εποχής
  • Ο μοναδικός και διαχρονικός σχεδιασμός του IONIQ 6 θα παρουσιαστεί αργότερα προς τα τέλη του μήνα

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε σήμερα το πρώτο σκίτσο της σχεδιαστικής γραμμής του πολυαναμενόμενου IONIQ 6, του δεύτερου μοντέλου της μάρκας IONIQ αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Η πρώτη απεικόνιση αναδεικνύει τη μοναδική σιλουέτα του IONIQ 6. Εμπνευσμένο από το Prophecy concept EV της εταιρείας, το IONIQ 6 αποτελεί ένα εξηλεκτρισμένο streamliner με καθαρές, απλές γραμμές και καθαρή αεροδυναμική μορφή.

Η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίζεται στο σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της Hyundai να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Το IONIQ 6 εκμεταλλεύεται την Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Motor Group για να παρέχει ευρύ μεταξόνιο και βελτιστοποιημένη εσωτερική σχεδίαση.

Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερες teaser εικόνες του IONIQ 6 στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και τη θεματική σελίδα του IONIQ 6 της Hyundai (https://ioniq6.hyundai.com).

Η Hyundai Motor Company θα αποκαλύψει πλήρως τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση του νέου της ηλεκτρικού streamliner αργότερα προς τα τέλη του μήνα.

Ένα σύντομο βίντεο σχετικά με την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO