fbpx

Ειδήσεις Auto

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

Η Ford Pro Vehicles προσφέρει νέα επίπεδα παραγωγικότητας και αξίας

Στις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις με το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit

  • Το Ford E-Transit προσφέρει στους Ευρωπαίους πελάτες έναν κορυφαίο συνδυασμό δυνατοτήτων και χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας που υποστηρίζεται από το συνδεδεμένο οικοσύστημα Ford Pro που ενισχύει την παραγωγικότητα
  • Το E-Transit προσφέρει εξαιρετική αξία με ανταγωνιστική τιμή, ολοκληρωμένο στάνταρ εξοπλισμό, νέες συνδεδεμένες λειτουργίες και βραβευμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
  • Οι ολοκληρωμένες λύσεις Ford Pro περιλαμβάνουν λογισμικό, φόρτιση, συντήρηση και χρηματοδότηση, που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιούν την παραγωγικότητα και την απόδοση του E-Transit
2021_FORD_E-TRANSIT_002

Η Ford Pro Vehicles εισάγει για τις επιχειρήσεις ένα νέο σημείο αναφοράς για την παραγωγικότητα, την αξία και την εμπειρία ιδιοκτησίας των ηλεκτρικών οχημάτων με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό  E‑Transit.

Με το κορυφαίο για την κατηγορία μέγεθος μπαταρίας, την αυτονομία, την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και το μοναδικό στοιχείο ProPower Onboard ως πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία / φόρτιση εργαλείων, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του best-seller cargo van 1 σε όλο τον κόσμο προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για επαγγελματίες πελάτες.

Στις εγγενείς ικανότητες του οχήματος προστίθεται ένα αναβαθμισμένο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού που περιλαμβάνει ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, αναγνωρισμένα από το Euro NCAP, καθώς και την end-to-end υποστήριξη φόρτισης Ford Pro Charging και μία ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων Ford Pro που βελτιστοποιούν την απόδοση και το κόστος ιδιοκτησίας.

Το E-Transit έχει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, που βοηθούν να επιταχυνθεί η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων.

Το νέο όχημα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro – της νέας παγκόσμιας επιχείρησης πωλήσεων και συντήρησης του κατασκευαστή που επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας των πελατών επαγγελματικών οχημάτων με παγκοσμίου κλάσης οχήματα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

2021_FORD_E-TRANSIT_0012

«Το E-Transit είναι ένα τεράστιο άλμα για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ασυμβίβαστες ικανότητες και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα υποστήριξης Ford Pro θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις των πελατών και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικούς στόλους», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe. «Με μία τιμολόγηση σχεδιασμένη για να καταρρίψει κάθε δισταγμό, το E‑Transit είναι μία πραγματικά συναρπαστική πρόταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.»

Ακολουθώντας ένα σκληρό πρόγραμμα παγκόσμιων δοκιμών και εξέλιξης, η Ford Pro και οι συνεργαζόμενοι πελάτες της σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν 60 E-Transit για να καταδείξουν τα οφέλη της παραγωγικότητας των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων. Τα πρώτα οχήματα παραγωγής πρόσφατα βγήκαν από το εργοστάσιο του Kocaeli, στην Τουρκία, με 5.000 παραγγελίες πελατών να έχουν υποβληθεί πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές

Το E-Transit προσφέρει σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές και προηγμένες τεχνολογίες που θα καταστήσουν τον εξηλεκτρισμό των στόλων ευκολότερο και πιο επωφελή από ποτέ. Το όχημα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 68 kWh στάνταρ, που παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 km WLTP. 2

Οι γνήσιες ικανότητες του Transit παρέχονται από τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει ροπή  430 Nm και μέγιστη ισχύ 135 kW ή 198 kW. Το ωφέλιμο φορτίο είναι μέχρι 1.758 kg 3 για το van μοντέλο, η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει συνολικά 25 παραλλαγές van αμαξώματος, double-cab-in-van και chassis cab με πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, καθώς και μικτά βάρη (GVM) από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους. Το E-Transit διαθέτει επίσης τη μοναδική λειτουργία ProPower Onboard της Ford, που παρέχει ισχύ έως 2,3 kW στο χώρο της καμπίνας και στην περιοχή φόρτωσης για την τροφοδοσία μετατροπών και εξοπλισμού εν ώρα εργασίας.

2021_FORD_E-TRANSIT_0010

Το E-Transit διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Base και Trend – και όλα τα οχήματα προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες προδιαγραφές συγκριτικά με το αντίστοιχο diesel μοντέλο. Η έκδοση Base περιλαμβάνει Electronic Air Temperature Control, Keyless Start, θερμαινόμενα καθίσματα, παρμπρίζ Quickclear και θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.

Το E-Transit εισάγει το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών SYNC 4 4 στη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ευρώπη, που προσφέρει διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το SYNC 3 και ελέγχεται μέσω μιας ανθεκτικής, αντιθαμβωτικής και διαισθητικής στη χρήση οθόνης αφής  12 ιντσών.

2021_FORD_E-TRANSIT_006

Η έκδοση Trend εφοδιάζεται επιπρόσθετα με στοιχεία που αυξάνουν την παραγωγικότητα  όπως το Ford Connected Navigation System 5 το οποίο μπορεί να σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή και να ενημερώνει τους οδηγούς για τη φόρτιση, την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το Intelligent Range που προβάλλει με ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία. Διαθέσιμα είναι ο αναβαθμισμένος φωνητικός έλεγχος και η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός Amazon Alexa 6 που βοηθούν τους οδηγούς να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

2021_FORD_E-TRANSIT_009

Επιπρόσθετα, όλα τα E-Transit διαθέτουν ένα στάνταρ μόντεμ FordPass Connect 7 που επιτρέπει τη συνεχή συνδεσιμότητα με το οικοσύστημα Ford Pro και ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για πρόσθετες λειτουργίες και οφέλη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία ισόβια συνδρομή στο FordPass Pro 8 ή το Ford Pro Telematics Essentials 9 και πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης Blue Oval Charging Network για ένα χρόνο. Οι πελάτες fleet λαμβάνουν επίσης ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Ford Pro E‑Telematics.

Βραβευμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού

Το E-Transit έχει ήδη κερδίσει ένα Χρυσό Βραβείο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP για την ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποστήριξης οδηγού την οποία διαθέτει. Οι διαθέσιμες τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Pre‑Collision Assist με Pedestrian Detection, 10 Intelligent Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition, 10 Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid, 10 Lane Departure Warning, 10 Lane-Keeping Aid, 10 και Junction Assist. 10

2021_FORD_E-TRANSIT_003

Τα κύρια νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευών περιλαμβάνουν το Reverse Brake Assist, 10 που χρησιμοποιεί μία κάμερα και αισθητήρες για την ανίχνευση πεζών, δικυκλιστών και στατικών εμποδίων κατά τη όπισθεν πορεία και μπορεί να εκδόσει μία προειδοποίηση πριν σταματήσει αυτόματα το όχημα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία νέα κάμερα 360 μοιρών, 10 που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα της περιοχής γύρω από το E‑Transit στην οθόνη του ταμπλό των 12 ιντσών, για να αποφεύγουν εμπόδια όταν ελίσσονται σε στενούς χώρους με περιορισμένη ορατότητα.

Εξαιρετικό κόστος ιδιοκτησίας

Το E-Transit προσφέρει στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να υιοθετήσουν ηλεκτρικά οχήματα μία συναρπαστική πρόταση αγοράς που θα είναι ανταποδοτική ή θα συνεισφέρει στην κερδοφορία τους όσο διάστημα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία τους. Εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση κόστος όσον αφορά τα καύσιμα, η Ford Pro εκτιμά ότι το κόστος συντήρησης και επισκευών θα είναι κατά 40% χαμηλότερο έναντι των ισοδύναμων μοντέλων diesel 11 – και σύμφωνα με στοιχεία της Ford Pro, το E‑Transit έχει το χαμηλότερο κόστος στους συγκεκριμένους τομείς τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στη Γερμανία συγκρινόμενο με τους άμεσους ανταγωνιστές του.

Η Ford Pro προσφέρει ένα κορυφαίο για την κατηγορία διάστημα συντήρησης ενός έτους, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής κάλυψης, εγγύηση οκτώ ετών/160.000 km για όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένης κάλυψης για υπερβολική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας, 12 καθώς και ένα πακέτο οδικής βοήθειας ηλεκτρικού οχήματος διάρκειας ενός έτους που περιλαμβάνει τη φόρτιση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το πανευρωπαϊκό δίκτυο Ford Pro Service είναι έτοιμο για την υποστήριξη EV με 1.500 Πιστοποιημένους Εμπόρους EV σε όλη την Ευρώπη και περισσότερους από 4.500 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές με δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης για το λανσάρισμα.

2021_FORD_E-TRANSIT_004

Μετά την εισαγωγή του E-Transit, η εμβληματική οικογένεια Transit της Ford θα αποκτήσει τέσσερα ακόμα νέα ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το όχημα πολλαπλών χρήσεων Tourneo Custom το 2023, καθώς και τα μικρότερα, επόμενης γενιάς Transit Courier van και Tourneo Courier το 2024.

Σύμφωνα με αυτή την τολμηρή στρατηγική εξηλεκτρισμού, η Ford, η SK On Co., Ltd. και η Koç Holding έχουν υπογράψει ένα μη δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας για μία νέα, κορυφαία στον κλάδο κοινοπραξία στην Τουρκία – η οποία υπόκειται σε δεσμευτική ανάληψη από τους τρεις εταίρους – που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής μπαταριών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή περιοχή. Η παραγωγή προορίζεται να ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας με ετήσια δυναμικότητα που πιθανόν να κυμαίνεται από 30 έως 45 GWh.

image003

1 Με βάση τα δεδομένα Νέων Ταξινομήσεων CY2014–CYE 2021 της IHS Markit, που συγκεντρώνονται από κυβερνητικές και άλλες πηγές και καταγράφουν το 95% των παγκόσμιων πωλήσεων νέων οχημάτων σε περισσότερες από 80 χώρες, όπως αναφέρθηκαν το Φεβρουάριο του 2022. Οι πωλήσεις μοντέλων van, wagon, chassis cab και cutaway που βασίζονται στην οικογένεια Transit περιλαμβάνουν το Ford Transit και το Transit Custom. Εξαιρείται το Transit Connect και το Transit Courier.

2 Ο στόχος αυτονομίας και ο χρόνος φόρτισης βασίζονται σε αποτελέσματα δοκιμών και υπολογισμούς του κατασκευαστή σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Η πραγματική αυτονομία ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες όπως εξωγενείς παράγοντες, στυλ οδήγησης, συντήρηση οχήματος, ηλικία και κατάσταση υγείας μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Οι δηλωμένες τιμές κατανάλωσης καυσίμου/ενέργειας (WLTP), εκπομπών CO2 και ηλεκτρικής αυτονομίας καθορίζονται σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (ΕC) 715/2007 και (EU) 2017/1151 μετά την τελευταία τροποποίηση. Οι εφαρμοζόμενες, στάνταρ διαδικασίες δοκιμών επιτρέπουν τη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων οχημάτων και διαφορετικών κατασκευαστών.

3 Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ποικίλει και βασίζεται στα αξεσουάρ και τη διαμόρφωση του οχήματος· το βάρος του οδηγού δεν περιλαμβάνεται. Δείτε την ετικέτα στην κολόνα της πόρτας για την ικανότητα μεταφοράς ενός συγκεκριμένου οχήματος.

4 Μην οδηγείτε αφηρημένοι ή όταν χρησιμοποιείτε συσκευές χειρός. Χρησιμοποιείτε συστήματα με φωνητικές εντολές, όταν είναι δυνατόν. Ορισμένα χαρακτηριστικά ενδέχεται να είναι κλειδωμένα όταν το αυτοκίνητο κινείται. Δεν είναι όλες οι λειτουργίες συμβατές με όλα τα τηλέφωνα.

5 Οι υπηρεσίες πλοήγησης απαιτούν SYNC 4 και FordPass Connect, δωρεάν υπηρεσία διασύνδεσης και FordPass Pro app (βλέπε FordPass Terms για λεπτομέρειες) ή Ford Telematics. Οχήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις δικαιούνται δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας πλοήγησης για ένα χρόνο ξεκινώντας από την ημ/νία έναρξης της εγγύησης καινούργιου αυτοκινήτου. Οι πελάτες πρέπει να ξεκλειδώσουν τη δοκιμαστική υπηρεσία πλοήγησης ενεργοποιώντας το κατάλληλο όχημα με ένα λογαριασμό μέλους FordPass ή με την Ford Telematics. Εάν δεν γίνει εγγραφή μέχρι το τέλος της δωρεάν περιόδου, τότε η συνδεδεμένη υπηρεσία πλοήγησης θα τερματιστεί και το σύστημα θα επανέλθει στην ενσωματωμένη πλοήγηση εκτός σύνδεσης. Η συνδεδεμένη υπηρεσία και οι λειτουργίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα συμβατού δικτύου. Η τεχνολογική εξέλιξη / τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / η ικανότητα του αυτοκινήτου ενδέχεται να περιορίσει τη λειτουργικότητα και να εμποδίσει τη λειτουργία των συνδεδεμένων λειτουργιών. Το FordPass Pro app, συμβατό με επίλεκτες πλατφόρμες smartphone, διατίθεται μέσω λήψης (downloading). Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων. Η εφαρμογή Ford Telematics παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο κατά την αγορά ενός νέου E‑Transit.

6  Απαιτεί διαθέσιμο SYNC 4. Μην οδηγείτε αφηρημένοι ή όταν χρησιμοποιείτε συσκευές χειρός. Χρησιμοποιήστε έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από το smartphone και την οικιακή τεχνολογία. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα και σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

7 Τα FordPass Connect, FordPass App καθώς και οι δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες απαιτούνται για απομακρυσμένες λειτουργίες (βλέπε όρους και προϋποθέσεις FordPass για λεπτομέρειες). Η συνδεδεμένη υπηρεσία και οι λειτουργίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα συμβατού δικτύου. Η εξέλιξη της τεχνολογίας / των δικτύων κινητής τηλεφωνίας / των ικανοτήτων των οχημάτων ενδέχεται να περιορίσει τη λειτουργικότητα και να εμποδίσει τη λειτουργία των συνδεδεμένων λειτουργιών. Η συνδεδεμένη υπηρεσία δεν περιλαμβάνει Wi-Fi hotspot.

8 Η εφαρμογή FordPass Pro, συμβατή με επιλεγμένες πλατφόρμες smartphone, είναι διαθέσιμη μέσω λήψης (downloading). Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων.

9 Το Ford Telematics Essentials διατίθεται μόνο για οχήματα Ford με ενεργοποιημένο μόντεμ FordPass Connect. Πελάτες fleet/επιχειρηματίες μόνο. Ισχύουν FFM και FCS T&Cs. Τα σχέδια οθόνης ενδέχεται να διαφέρουν.

10 Τα χαρακτηριστικά υποβοήθησης οδηγού είναι συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν την προσοχή, την κρίση του οδηγού και την ανάγκη ελέγχου του οχήματος. Το Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection μπορεί να ανιχνεύσει πεζούς, αλλά όχι σε όλες τις συνθήκες και δεν αντικαθιστά την ασφαλή οδήγηση. Δείτε το εγχειρίδιο κατόχου για τους περιορισμούς του συστήματος.

11 Με βάση μία περίοδο 3 ετών ή 180.000 km. Σύγκριση ειδών προγραμματισμένης και μη προγραμματισμένης συντήρησης για ένα  ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία έναντι ενός παρόμοιου πετρελαιοκίνητου van.

12 Η υπερβολική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας είναι 70% για το E-Transit panel van και 65% για το E-Transit chassis cab.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.