spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣ3rd generation Kia Picanto 2017

3rd generation Kia Picanto 2017

3rd generation Kia Picanto_GT Line 13Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του νέου Kia Picanto της τρίτης γενιάς. Όπως ανακοινώθηκε θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 5θυρο αμάξωμα, ενώ θα διατίθεται και σε έκδοση GT Line. Η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο.

Δύο σχεδιατικά στούντιο ασχολήθηκαν με τη δημιουργία του. Το ένα ήταν το design studio της Kia στο Namyang της Νοτίου Κορέας και το δεύτερο στη Φρανκφούρτη. Το μήκος του νέου μοντέλου παραμένει ίδιο με αυτό του προηγούμενου μοντέλου με 3.595 χλστ. Αλλά τώρα το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 15 χλστ. φθάνοντας τα 2.400 χιλ. Με μοντέρνες γραμμές και δυναμικό προφίλ , το μικρό της Kia εξακολουθεί να παραμένει ένα συμπαγές κι ευέλικτο όχημα, προσφέροντας παράλληλα πολύ ικανοποιητικούς χώρους στο εσωτερικό.3rd generation Kia Picanto_GT Line 11

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό με τους κινητήρες του. Όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι το νέο Picanto θ εφοδιάζεται με κινητήρες του Hyundai i10, όπως ο3κύλινδρος 1.0 T-GDI Turbo. Στις δωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν παρουσιάζεται η έκδοση GT Line, με τα κόκκινα διακοσμητικά, τα LED φώτα ημέρας, την πίσω πτέρυγα, τις διπλές απολήξεις και τον διαχύτη.

Το εσωτερικό του έχει υποστεί ολική αλλαγή, περιλαμβάνοντας ποιοτικά υλικά με επενδύσεις, δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, αυτόματο κλιματισμό, πλουσιότερο εξοπλισμό, σύγχρονο μοντέρνο πίνακα οργάνων κ.α.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO